1kucukbaby Dün kontrole gittim hersey yolundaydı uyuyordu bizimkisi ama eve geldiğimden beri tek tük hareket oluyor yaşayan oldu mu bu durumu
Pemberuya 1kucukbaby bu haftalarda hareketleri azalabiliyor normal annesi bende koşarak sağlık ocağına gitmiştim ☺️
Fridasrose 1kucukbaby bende bunun için doktora gitmiştim doktorum bana o içerde hareket ediyor sadece karnına baskı yaptığında hissediyorsun çok normal dedi korkmana gerek tok canım büyüdükçe daha çok hissedeceğiz
Novamomy 1kucukbaby daha yeni siz bu postu açmadan geçmişte açılmış postlara baktım yaşayan var mı diye 😅🙈önceki haftalara göre hareketler gerçekten azaldı ama inşallah geçicidir insan yine de korkuyor 🤦🏻♀️
1kucukbaby Pemberuya ya tedirgin oldum tatlıda yedim durmazdı normalde bide doktora ne zaman kontrole gitsem uyuyor sürekli telaşa kapılıyor insanın içi☺️
bebeklerimveben_ 29 haftalık etsem mi etmesem mi diyorum kaç gündür hareket arada yapıyolar böyle yaramazlıklar
1kucukbaby bebeklerimveben_ aynen aynen ne olduysa uyuyorlar galiba bende öyle korktum ama doktora gittim sorun yoktu çok şükür eve gelince de böyle olunca meraklandım 😁
Pemberuya 1kucukbaby değil mi kesinlikle:) bende ilk gebeliğim düşük oldu bunda da hareket etmeyince kesin bişey oldu diye nasılda ortalığı yaygaraya vermiştim😀
1kucukbaby Pemberuya inanır mısın bende bir kayıp yaşadım ama 5 haftalık bisidi insan tedirgin oluyor gerçekten içi içine sığmıyor
1kucukbaby Fridasrose teşekkür ederim canım içimi ferahlattın inşallah şöyle 30 lara doğru bir gelelim yolumuzu iyice yarılayalım inşallah 🙏🏼☺️
1kucukbaby Novamomy bende hatırlıyorum baktım bulamadım o yüzden açtım postu bu haftalarda oluyor sanırım çoğu kişinin yaşadığına göre ☺️☺️