Htcgnl 6+6 yım wc ye gittim tuvaletimi yaptım sonra peçeteye sildim Bi baktım kan direk hastaneye gittim doğum haneye çıktım orda ebe vardı Alttan bakılması gerektiğini söyledi ilk korktum ama mecburdum garip bişiyle alttan baktı sonra doktorumu aradı iğne ve 2 tane hap verdi iğneyi hemen yaptı hapın Bi tanesini şimdi diğerini 8 saat sonra içmem gerektiğini söyledi yerleşme kanaması da olabilir dedi yada kese bişi bişi dedi o anki halimle hatırlamıyorum kanın kahverengi ye dönecek dedi aynen de öyle olmaya başladı ayaklarını uzat dinlen sadece wc gideceğin zaman ayağa kalk dedi yarın da doktorum görecek allahın izniyle birşey çıkmaz demi kızlar yerleşme kanaması mıdır ki
Mrhlt Htcgnl kendini yorduysan bebegin sana dinlen diye uyardigi bi kanamada olaabilir. Ilacini kullan ve SAKIN is yapma. Kanamanın rengi siyah veya kırmızıya donerse hastaneye git. Dinlenirsen bisey olmaz Allahin izni ile
Rabiacansi Htcgnl bende de senin gibi kanama olmuştu çok şükür şimdi 17 haftalıgız 🤗 inşallah iğnen işe yarAr bnde kullanmıştım şükür kızım o sayede rabbiminde izniyle hayatta
Rabiacansi Htcgnl canım hamilelikten kaynaklı o dediğin sey bendede ve dier bütün anne adaylarında da oluyor korkma 🤗