Merhaba guzel anneler bır turlu doguramadım derken doktorum 40 haftalıgı gecınce sureklı nstye gel kontrol ıcın demıstı carsamba gunu gıtmıstım doktorum haftan gectıgı ıcın bebegı suyu azalmaya baslamıs deyıp cam sakura hastanesıne sevk ettı persembe gnu sabahı geldım doktor yatısımı verdi sonra acılmam varmı yokmu ona baktı hıc acılmam yoktu sonra yatısım verıldı dogumhane katındakı odaya yatırıldım doktorum sunı sancı verdı perşembe günü saat 3 cıvarı doktor 1 saat sonra sunı sancı acılarını hıssetmeye basladım saat gece 1 gibi de şiddetlendi sonra kanamam oldu doktor geldı acıklık daha cok degıl dedi kanamanda az şuan dedı sabaha kadar alttan muayne etmediler bu sabah 06.50 cıvarı cok kötu oldum bagırıyorum acıdan kıvranıyorum artık sonra buyuk tuvaletım geldı hıssıyatı oldu anneme dedım anne elıme bısey gelıyo dedım annemde dogumun basladı dedi elımı attım kı kızımın başı cıkmıs megerse doktor hemen koşa koşa geldı vajınama kesi attı uyusturup sonra sancın gelınce ıkın bırakma ben bırak deyınce nefes al deyıp karnıma baskı uyguladılar sonra bı hafiflik hıssettım aglama sesi duydum bebısım gelmıstı dunyaya o an kucagıma alamadım kan kaybetmıstım üşütme tuttu doktorum dikiş atarken uyusturmasına ragmen o acıyı hıssettım kızımı kucagıma alınca agrılarımı unuttum cok guzel bır hıkayemız oldu kızımla Rabbım dogumu bekleyen annelere bebek bekleyenlere ısteyenlere en kısa zamanda kucaklarına almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲