Elvan77 Bn 32 haftalık hamileym karnımın alt yan tarafında çok minik silik bir çatlak oluşmuş şimdi bu bende çatlıycam demekkmi oluyor sizler ne zmaan çatladınız yada azck çatlakla atlatan varmı🤣🤣
Sacmalama_engiinn Elvan77 39 haftaya kadar hiç çatlak yoktu diye seviniyordum 40 haftada aynaya Bi baktım. Birden çatlamışım skdjd
rumeyshaan Elvan77 28+3’teyim dun catladigimi gordum… oglumun cani sag olsun neyseki kapaliyim bikini derdim yok 😂
Elvan77 Sacmalama_engiinn ay bende çatlıcamı düşünyrdm zaten genetik olrak ama az kilo aldm %80 ibebeğin suyun vs diyebilirm karnım çatlarsa çatlar dedm ama moralimi bozdu valla devamı gelmez umarım 😮💨😂
ST55 Ben daha 18 de başladım çatlamaya🥺🥺🥺 hatta 16 da gögüslerim başladı sonrasında alt karnım. Çook üzüyor beni 😫
Elvan77 rumeyshaan kız ben açığım ama valla giyineceğim bikinden falan aklıma bile gelmiyor vücudumun o görümtüyi almasını istemedim aslında bacağımda basenlerimde var ergenlikten kalma ama karnımı yadırgarım ya😂😂
Elvan77 Alimenur çokmu çatladı sora bendekini ben acaba çatladımmı diye incelemesem görmezdim çok artar diye valla endişelenyrm😒😅
Benbendegilim Elvan77 yarın 34 olacağım üst bacaklarımda İnce ince çatlaklar oluştu geçen hafta ama karnımda bir şey yok şimdilik inşallah olmaz 😂
Brcakbss1602 Elvan77 30 dan sonra çatlamaya başladım şuan 35 oldum karnım ve bacaklarım kaşındıkça daha çok çatlıyor
Alimenur Elvan77 öyle çok fazla deil küçük küçük ama göbek deliğime doğru geliyo tabi bende aynadan bakmasam göremiyodum😅
Aysinvebebito Elvan77 çatlak bı başladı mı geri gitmez. 37 de cwtlamaya başladım şuan 40. Haftamdayim hala devam ediyor
Merveftm adatuna sürdüm ama bence bı tik genetikle ilgili. Daha öncede çatlağım vardı. Güya çatlak olan kısımlar esnek olurmuş catlamamis daha ama çatladı valla.Suan tek istediğim karnımın catlamamasi
irem1057 Haftadayım karnımda çatlak yok ama bacaklarımdaki çatlaklar artmış gibi geliyor ve sanki yakın zamanda karnımda çatlayacak gibi çok kaşınıyor nemlendirmeye çalışıyorum sürekli ama bakalım ne olacak
CemrePektas Elvan77 ilk hamileliğimde 14. Haftda başladı çatlaklar. 2. Hamilelikte yukarı doğru devam ediyor 30 haftadayım 5 kilo aldm bence genetik yani, çatlıcak olan hemen çatlıyor
Elvan77 CemrePektas yaaa evet bende 61 den 57 .5 düştüm şimdi 63 üm çok almadm hatta vücudumda göbeğim dışında hiç bi yer değişmedi kilo bakımından tamamen cilt ile alakalı o zaman 😒
ayse_124 Elvan77 şuan 31+2 yiz karnımda bişey yok ama basenimde çok az yeni yeni çatlak oluşuyordu kırmızı renkte badem yağı sürüyorum inşallah fazlalaşmaz karnımda da hiç olmaz
Dunyevi Elvan77 benimde 32de küçük 1 taneydi iyi başka olmicak dedim yağ krem sürüyorum hep sonra hergün 1 tane daha çıkmaya başladı şuan 36 haftayım biraz çatlaklıyım yani kaşındı önce sonra çatladı