Yazmelegi_ Deletedmom_50 hangisi senin için sağlıklı olacaksa onu yap tek seferlik başka doktora da gitsen olur en azından ilerlemez tedbir alınır
Deletedmom_50 Yazmelegi_ aynen kuzu ilerlemesin diye beklemeyecem kendi doktorumu vallaha ne yapıyım enn iyisi önlem.alirm
4521 sedaaktas18_ ordaki tüm doktorlardan herkes memnun bende tavsiye üzerine geldim Kayseri de yabancıyım Nilgün hanım çok aşırı derecede beğendim denemenizi bende tavsiye ederim
4521 Faydogan canım zaten zamlı hali bu 9 bin di arkadaşım yeni doğum yaptı 14 mayısta ve 9 olan ödeme birden 12 ye çıktı o eski hastan olduğu için 10 bin verdi
Faydogan 4521 eski fiyattan bilgim yok canım Ekim için bize söylenen fiyat o, temmuzda yine zam gelecek ama sizi etkilemeyecek dedi ama bakalım inşallah öyledir.
Deletedmom_50 sedaaktas18_ kuzum sürekli degistiriyorum günde rahat iç çamaşırların hepsini giyiyorum suyu bildiğin 3 litre içiyorum ama banamisin demiyor 🤣🤣🤣
4521 Faydogan inşallah canım her süreçte zamlanıyor vala artık güç yetmiyor ya bende doğurdum doğurcam ama oğluşum nazlı gelmiyor inşallah zamlanmadan gelir 🤭😂