Mrsceyms Ssvd anneleri yorum yaparsa sevinirim. Bende ikinci dogumumu normal düşünüyorum biraz motivasyon olur benim gibilere de🙏🙏
guzelanne01_ Mrsceyms bende istiyorum 36 haftalığım sızladığı zaman sezeryan yerim ben doğuramam sezeryanla diye ağlıyorum hatta çok acıyor 12 yıl oldu üstelik yani
CemrePektas Mrsceyms ben konyadayım 3.5 yaşında oğlum var ssvd istiyorum. Önce bunu yapan doktor ve hastane bulmak gerekiyor. Doktorum eğer bebek dönerse çatı müsaitse deneriz dedi. Umarım olur
guzelanne01_ Mrsceyms yok danışmadım canım çünkü normal karnım geriliyor bebek baskı yapıyor canım doğal olarak ağrıyor ama yinede Gidecem bu hafta soracam
Esmeh Benimde ilk gebeliğim sezeryan olalı 3gun oldu yani ikinci gebelikte kaç yıl geçmesi gerekiyor normal doğum için
guzelanne01_ Mrsceyms bide Kasık ağrısı aslında sanırsam ama sezaryan yerimide sızlatıyor 1 haftadır böyle🤦🏻♀️
guzelanne01_ Mrsceyms 36 haftadayım ben yeni başladı bende anlıyamadım 1 haftaya yakındır Çevremdekiler normal diyor bilemiyorum doktorumada soracam🤷🏻♀️Bebek hızla kilo alıyor geriliyor sanırsam ondan internettede normal diyor