Sila66 sezaryan doğum yaptım iyi korunmak gerek tekrar yanlıslıkla vs kalma korkusu oluyor taktıran varmı memnunmusunuz özel de taktırmayı dusunuyorum fıyatları nasıl? hangisi tercih edilmeli
3Tospikannesi Sila66 Canım ben sürekli sprail ile korundum arada kontrol ettirin ben hiç gitmedim kontrole ama bu sıpaya karar verdiğimizde çıkartmak için gittim doktor zaten boşa düşmüş kaza olacakmış dedi 😁 özel daha iyi evet ama arada bir kontrol şart 😊
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Sila66 keşke doğum yaptığın zaman söyleseydin doktoruna. Ben rahmimdeki perdeden dolayı kapalı ameliyat olmuştum spiral takmışlardı, rahim kendi toparlamadan hamilelik oluşmasın diye. Sende söyleseydin belki o zaman takarlardı 😬
Asistan-mom Sila66 herkesin bünyesi farklıdır şuan spiralin birçok çeşiti çıktı hormonlu standart spiral rahme sabitlenen spral sezeryan esnasında takılan Boncuklu spral bunu bizzat Doktorunuz ile konuşup kendi vücudunuza hangisi uygun olduğuna karar verip taktirmalisiniz Ve muhakkak birkaç ayda kontrol edip baktirmalisiniz
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Sila66 bunun derdine düşmezdin en azından ama neyse sonrada taktırırsın🩷