busranil Merhaba arkadaşlar bir iki haftadır başlıkta belirttiğim durumu yaşıyorum benim gibi olanlar ve çözenler var mı ? Ne yapmalıyım, doktoruma yazdım henüz dönüş almadım sizlere sormak istedim.
Benbendegilim busranil gebelikte vücuttaki kan arttığı için normal bir durum bütün vücudumdaki damarlar çok fazla belirginleşti benim
busranil Melekozge belirginleşmekten ziyade sanki morarmış gibi haritalanmış iki bacağımda da var baldır kısımlarında. Zaten geceleri farketmeden sırtüstü yattığımda uyandığım zaman karıncalanma hissediyorum birbiriyle bağlantılı mı bilmiyorum ama yarın doktor açıklar artık.
busranil Benbendegilim Doktorum biraz önce acile başvurun dedi moralim bozuldu inşallah ciddi değildir.
Benbendegilim busranil ciddi bir şey olduğunu pek sanmıyorum ben açık tenliyim baya vaya her yerimde mosmor belli damarlarım ama tabi doktor daha iyi bilir bir gidin yine de
busranil Bizimasalimiz acile gitmekten vazgeçtim bu gece kalp damar doktoru yokmuş yarına randevu aldım doktora gideceğim doğrudan. Tabi haber veririm