Annevekizi Kızlar az önce kızlarla roman havası oynuyordu ben çok ağır hareket etmeme rağmen özel bolgemin bir cm yukarıda bıçak saplanır gibi olunca oturdum yumurtlama döneminde olduğum için mi böyle oldu acaba yaşayan varmı 🙏
Sibelsibos Annevekizi bazılarında da karın altında elektirik çarpmış gübi oluyormus arada hareket edince 😊
Annevekizi Sibelsibos valla bende bu yumurtlama döneminde ilk kez yaşadım oynamayı da çok seven biri olarak durmam gerekli sanırım 😂😂😂
Sibelsibos Annevekizi bencede varsa eğer biliyorsun ilk 3 ay çok önemli eski gebelikler gibi sağlam değil artk gebelikler yediğimizde mi içtiğimizden mi artk 😊🤷
Sibelsibos Annevekizi valla belirtiler var ama daha belli değil bugün elime öylesine ovolosyon geçti ovolosyonla gebelik öğrenme diye birşey varmış burda görmüştüm bi yapayım dedim çift güzel kırmızı cıktı milletin gazına geldim gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ama kaset testlere güvenmedipim için bide erken gebelik testi aldım yarın sabah ilk idrarle yapıcam ondada çıkarsa kan vericem hayorlısı bakalım 😊
Annevekizi Sibelsibos oyyy inşallah vardır dualarım seninle canım silik ciktiysa vardır ama haber bekliyorum senden 🌸🌸🥰🥰