Nazlimom fizikcianne phlips awent almıştım tutmadı başka markalarda denedim 2 aylıkken bibs kauçuğu tuttu halada onu emiyor sadece uykusunda
Nazlimom fizikcianne 0-6 ay kücük 6-18 biraz daha büyük oluo fazlada fark yok arasında ama damak yapısı açısından ayına göre alınmalı
Nazlimom fizikcianne tabiki aldim 6. Ayı geçince değiştirdim emziği zaten bibs kauçuk her ay değiştiriliyor kauçuk olduğu için emdikçe şişiyor ucu pislik topluo değiştiriyorum sürekli
Bet1 fizikcianne 2 li olandan aldım Philips sonra bir eczaneden bide marketten almıştım 4 tane hiçbirini tutmadı. Bakalım 2.yi bekliyoruz belki o tutar 😂
fizikcianne Nazlimom bibs emzik ucu her ay değiştiriliyor mu. Diğer emziklerde böyle bir şey yok. Bunu duyduğum iyi oldu
Havvaca fizikcianne avent aldım 2li. Gece parlayan emziklerden Bide öğrendiğim zaman eşime sürpriz yapmak için almıştım wee marka bibse benzeyen. Toplam 3 tane var
Haleblbn 2 tane aldım bende bibs ve wee baby tutar mı hangisini tutar bilemiyorum doğunca göreceğiz bakalım ☺️