Elvn 14 haftalik hamileyim ultrasonda cok hareketli doktrlar ble cok hareketli bebek hic durmuyo dyolar doguncada byle mi olacak byle yasayan var mi
ozgeya Elvn benim oğlum da karnımda çok hareketliydi,hiç uyumuyordu doğdu düzgün,kıpırdanmalarından doğru düzgün görüntü bile alamıyorduk.sonuç olarak doğdu ve kıpır kıpır yine uyumuyor 🤦🏼♀️
Gawze Elvn merhaba bende 15.haftadayım benimkide çok hareketli ultrason resmini doktorumuz zor aldı .☺️
BurcuY Elvn bana da hep aynı şeyi sölüo doktorum 14+6 olduk bazen kalp atışını zor yakalıyo çok hareketli sürekli kaçıo dio 😂🙈
Migrenligebe Annemin karninda cok hareketliymisim, ama sonra cok sakin bi bebek olmusum. Hala daha sakin bi yapidayim.
Gawze Elvn ben kendimde uyuyamıyorum deli gibi böylede birşey var gece 3 gibi uyudmu 8 de kalktım hesapla.ya çocuk benim enerjmi sömürcek bay ben onunkini.kesin bebek oluncada uyumak istycem 🤦♀️😊
Elvn Maviii bizimkide kiz resmen dun ters donmus doktor dedi sen daha 14 haftaliksn ters furmakta neyin nesi 😆😆
Zeynpatak Elvn ben de 14 . Haftadayim aynisindan bi de bende var oģluş :) kalp atisini ve ense kalinligini zor ölctu doktor surekli hareket ediyor . Eli kolu hic durmuyor . Ilk bebegim dogunca da boyle olursa nasil bakarim diye cok endiseliyim . Ben surekli uyuyan bi bebekmisim kime benzedi bilmiyorm :)