esraEb YuvarlanamayanPaanda doğum ne zaman 😄 inşallah çıkmaz da hurafecilere ders olur bizim de içimiz rahatlar. Gül koklamanın neresi zarar olabilir ki. Hem bilemeden yapıyormuşuz inşallah bir şey olmaz
YuvarlanamayanPaanda esraEb daha yolun başındayım ama kızımdada aynıydı öyle birşey başıma gelmedi bundada geleceğini sanmıyroum doğum insallah ocaga benım🤣
Sacmalama_engiinn esraEb hamileyken çilekte yedim ciğere dokunup elkmi yüzüme sürdüm çiçekte koklayıp yanaklarıma sürdüm hepsini denedim hurafe mi gerçekmi diye merak ettiğim için hepsi hurafe çıktı bebem doğdu yüzünde bütün vücudunda hiç leke yoktu hdjdjs
esraEb Sacmalama_engiinn valla sizdeki de iyi cesaret 😄 ben asla cesaret edemezdim. Allah korusun bide çıkarsa sonrası riskli. Hayat boyu iş hayatında olsun aşk hayatında olsun arkadaşlık ilişkilerinde olsun çocuk için zorlayıcı bi süreç. İnanmıyorum böyle şeylere ama insanın aklına düşünce de acaba mı demeden edemiyor 😤
Sacmalama_engiinn esraEb çünkü bütün bunları bilimsel açıdan bir kanıtı yok bebeğim inanama böyle şeylere
_emineyavuz esraEb bana da çiçek koklama çiçek lekesi olur çocukta dediler ne kadar doğru ne kadar değil bilmiyorum
_emineyavuz esraEb komşunun oğlunun kafasında kırmızı leke oluyormuş neymiş kadın çilek yerken kafasına eklemiş çilek oluyormuş kafasında 😂
Aysecan0335 10 yaşındaki yeğenim anneler gününde gül getirmişti geçenlerde kutlamak için , büyümüşte halasının anneler günün kutluyo diye hem ağladım hem günlerce kokladım😆🤭 hurafe bunlar bence çokta şeyyapmamak lazım
esraEb Aysecan0335 aman hurafe olsun yeter ki. Ama doğuma kadar meraktan çatlıycam şimdi 😤Allah korusun olacaksa da kapalı yerlerinde olsun bari
_emineyavuz esraEb 😂😂 tövbe yarabbim daha neler duyucaz bakalım dogurana kadar oğlumun maymun oyuncağı var ona bakarsam maymun gibi olurmuş çocuk kyvdm öyle diyor
esraEb _emineyavuz tövbe estağfurullah ya 😄😄 ilk hareket edince kime bakarsan ona benzer derlerdi de oyuncağı da ilk duydum 😄 hep boş Fuzuli bilgiler 😄 beynimizde anlamsız yer işgal ediyor huzurumuzu da bozuyorlar
yagmurkoyuncu birmelekannesi34 çilek yedikten sonra ellerini yıkamadan bir yerime dokunursan çocukta da çilek gibi pembe kırmızı leke olur demişlerdi bana
birmelekannesi34 yagmurkoyuncu ay yok yıkadım hep çünkü öyle lekeler heryere bulaşıyor elimi yıkamadan duramam ki
_emineyavuz esraEb duymuş oldun canım aman haa oyuncaklara falan bakma mazallah çocuk oyuncağa benzer 😂😂