Almilosum Didemali bolca su içtim bide korse takıyorum ayriyetten ayağımdaki ödem için varis çorabı giydim ayaklarım indi karnım toparlandı. Ama işin sırrı bolca su icmek
imren_melinarya Tugbazdmr ben 25 haftadayim 7 kg aldim dr nasil kizdi 🙈 ama oncekinde 30 kg almistim tansiyonum yukselmisti aman dikkat edin bide hava sicak odem yapar direk o yuzden dikkat ediyorum simdi
imren_melinarya Tugbazdmr bol su icin tuzuda kesin isterseniz bide hamurisi yasakmis oyle olunca ben simdi oyle ilerliyorumda sonradan ogrendim saglikla alalim kucagimiza 🥰
mombabe Hafta net kilo 11 😅 hiç bi zaman şikayet etmedim ama yedim aldım diyorum hep ama bence benimki ödem değil 😂😂 net kilo 😂 bide şunu farkettim hamileliğin ilk 6 ayında neredeyse hiç kilo almamak mümkünmüş ben zaten 9 kiloyu ilk 6 ayda aldım tamamen boğazdan 🤣 dikkat etseydim en fazla 5-6 almış olurdum şuana kadar ama yediiiiimm 💃🏻💃🏻💃🏻
SevgiKNGR Aa neden bu kadar aldın ki canım çok mu yiyorsun yani porsiyonların mı fazla yada ? Ben çok açıldığımda (yemek yemişsem eğer açlık olmaması gerekirken ) muz yiyorum yada ceviz vs yiyorum ki fazla kilo almayayım diye
Tugbazdmr SevgiKNGR inanın hiç anlamadım ilk üç ay çok kustum sonrada baya yüklendim son 1-2 aydır hiç iştahım yok ama anlıyorum kilo şeker de yok anlamadım ben bu işi 😂
Cekilmezbirkiz 20 kilo alıp 78 ile doğuma girmiştim doğumdan 65 kilo ile çıkmıştım (1-2 gün sonra tartıldım) doğum sonrası şekerli yağlı vs yemezseniz hemen gidiyor süt olsun diye tıkınmamak lazım
Hevida Minaesra yaa ben hala hamile oldugumu bilmiyorum anlamıyorum gibi bulantı falan olmadı bende ye babam ye 😂 kız bende 66 kiloyla hamile kaldım az değil kiii
Almilosum Didemali normal standart bir korse kullandim cırt cırtlı olandan. Daraltilmasini ayarlamak iyi oluyor cırt cırtlı da
peri5860 Kızlar kilo almak gebelik şekerini tetikler mi bir de ailede de şeker hastalığı var ise yükleme yapmak şart sanırım de mi ben şu an 26. Haftamdayım 28. Haftamda gidecegim hem kan uyuşmazlığı hem şeker testi için bakalım
Tugbazdmr peri5860 bana doktor kilomdan ötürü şekerden şüpheleniyorum demiştim galiba tetikliyormuş ama bende çıkmadı o kiloya rağmen şeker yüklemesi yapılırken soruyor ailede şeker geçmişi var mı diye
Utkum2014 Tugbazdmr 2 hafta sonra dogumum var 37 haftaligiz 27 kilo aldım pişman değilim bebetomda tosun gibi😂😂
Tugbazdmr Utkum2014 ohh maşallah sefanız olsun aynen öyle bebek ve siz iyiyseniz hiç problem yok bence 😂