-Bal123- Alimenur Canim valla bende 37. Haftada aynı hissediyodum şimdi 39 olduk sancı var ama acilmam yok 😂😂 gelmeyince gelmiyolar
Smia Merveftm aaa benimde aynı ya ama zaten risk var her türlü beklenmicek ti o hafta ama o suni sancı beni korkutuyo ya
Merveftm Smia Ay inşallah suniye gerek kalmazsa Miniş kendiliginden gelir kuzumm. Doğum hareketleri yapıyor musun
Smia Merveftm valla full time hareketlilik içindeyim zaten temizlikti çocuk okula getir götür yemek derken dinlenmeye bile zor zaman buluyorum
AyFa1608 Deletedmom_116 seni hangi postta görsem hep gülesim dalga geçesim geliyor yav hahdhaj kelim ilacı olsa kendi başına sürermiş fikir verene bakele🤣🤣canım benim ya sürekli dua ediyorum sana birde estetik buruna sjsjjs
Burnumageliyoduslkmsn AyFa1608 aşkım falanmisin djdjdj Deletedmom_116 djdjdjsjsj estetik surckıl yaptım abii
Merveftm Smia o zaman şey yapabilirsin dustayken ılık su altında 25-30kere squat açılmaya yardımcı oluyormuş. Sıcak su altında gevsiyor. Bide merdiven in cik fırsat buldukça
Tuee_42 Alimenur aynı haftadayız bende aynı şeyleri yaşıyorum 2 gün önce kontrole gittim doktor 1 hafta içinde doğum başlar dedi