PervinY crazymommy Ne yedim hatırlamıyorum ama, yediğim şeyden çıktıysa yemez olaydım 😂 çorabımı zor giydim bugün 😁 son aylar napıcam bilmiyorum 😂
Sevalinkaa ZeynePerolLl henüz 1. 1 ay öncesine kadar çok zor geçti ama şu an daha iyiyim kızımla keyif yapıyoruz ☘️ sizinki kaç?
Sermec27 crazymommy aslında zayıflar zaten göbeksiz olduğu için az bir çıkıntı olunca hemen belli ediyor kendini 🥰
NewMom__ @crazymommy 11 haftalık gebeyim biraz çıktı gebe olduğumu bilenler karnın büyümüş diyorlar ama bilmeyen biri anlamaz gebe olduğumu tabiki. bir de ben zayıfım sanırım o yüzden erken çıktı
ZeynepNur5274 crazymommy spor yaptığım sağlıklı beslendiğim ve hiç kilo almadığım halde 15 haftamda çıktı gören 5 aylık sanıyo 😁 oğlumdada aşırı büyüktü ve ikiz sanıyodu herkes muhtemeln iç karnım küçük .
21_kub34 KadriyeSoyucok benim de aynı öyle canım kimse inanmıyor geçen nst girmeye gittim kadın doğumdaki bana diyor doktor seni nasıl göndermiş daha bebeğin küçük nasıl nste vermiş seni dedim 32 haftalık kadın şok oldu
21_kub34 crazymommy valla benim şuan 32 haftamdayım dışardan kimse inanmıyorhamile olduğuma karnım hiç yok yani ancak beş aylık birinin gibi iç karnım genişmiş doktor öyle söyledi
KadriyeSoyucok 21_kub34 benzeri başıma geldi kendim zorla yürüyorum niye öyle yürüyorsun belinmi ağrıyor dedi teyzenin biri bende dedim gebelikten sanırım dedi yenimi hamilesin kaç aylık 8 aylık dedim kız nerde bebek dedi şok oldu 🫣😁
KadriyeSoyucok 21_kub34 annem hep iç karnın büyük ondan diyor anneminde öyleymiş kız kardeşimde benim gibiydi tam 9. Ayda çıktı karnı derken doğurdu zaten 37. Haftada 🤭