Sevalinkaa crazymommy ayy bilmiyorum kilolu olduğum için bazen göbek olabilir diye düşüyorum ama akşamları cidden büyüyor yaa, 😵💫
crazymommy zeytin_ Yaaa herkesin nekadar farklı ilerliyo süreci 27. Haftada çıkanda var 10 haftalık çıkanda 😂
Dnzglsm_123 crazymommy ben 25 haftalığım daha geçen hafta dışarıdan fark edilmeye başlandı. Kimse inanmıyor 6 aylık olduğuma 😅 55 ile hamile kalmıştım şimdi 62 63 kilo arasıyım.
Dnzglsm_123 crazymommy inşallah ama daha önce kilo alıp vermiştim onlardan kalma çatlaklarım var yan taraflarımda 😔 o yüzden çatlarım diye düşünüyorum 😅
crazymommy MucizemMart Bende 2 kilo verdim iştahsızlık çok fazlaa bende halbuki aşırıı iştahlı biriydim. Ama bebişde de tık yok hergün muz kaşar yoğurt yiyorum büyüsün diye ama 😂
eflinmira_1 Benim 9+5 ilk hamileliğim 53 kiloyum ondan mı psikolojik mi bilmiyorum ama karnım var gibi ya durup durup aynadan bakıyorum 😂
cauuv1 crazymommy valla bak hatta simdi 36 hafta bitcek hala pek karnım yok gibi ama işime geliyo gezip tozuyorum kendi temizligimi yapıyorum rahatım yani😂😂
MucizemMart crazymommy bende bastan vermistim geri aldim suan hamile kaldigim kilodan 1 kilo fazlayim iste ama bugun komsum 6 aydan sonra karnin cikar dedi😯
Balannebalcocuk Haftadayım son 10 günde birden büyüdü 🥹ve sadece 2 kilo aldım göbek değil yani bebek 😂 sivri hem de erkek olacak 🥳
crazymommy Balannebalcocuk Ayy belli oldu muu cinsiyet, benim bebiş göstermedi daha , karnımda hiç çıkmadı 2 kilo vermişim ama bebek gayet güzel haftasında ilerliyor neden böyle bilmiyorum 😂
Balannebalcocuk crazymommy benim kusma bulantı şikayetlerim olmadı hiç o yüzden az bile aldım kiloyu dikkat ettim hususi 😬 Tahmin dedi ama doğrudur muhtemelen erkekler çabuk gösteriyor 🤩İnşallah sende görürsün bir an önce
ZeynePerolLl crazymommy şu an 55 kiloyum yani 19 haftadır 1 kilo alabildim zor geçti benim ilk üç ay iyi beslenemedim bulantidan ondan olabilir