Selmapiskin crazymommy 16 da hafif çıktı çıkmaz demeyin bi anda nolduğunuzu şaşıyorsnz 😂😂 hemen nasıl şiştim diye
Sermec27 crazymommy ilk oğlumda 19 haftalık çıkmıştı ikinci oğlumda 15 16 hafta civarında çıkmıştı bu arada ikisinde de 45 kiloyla hamile kalmıştım su an 5+1 haftalık hamileyim ne zaman çıkar bilmiyorum 43 kiloyum zayıf olunca daha erken çıkıyor 🥰
crazymommy ZeynePerolLl Yaa okadar geç mi çıkıyor cidden bazılarının 3 aylığı bile kocaman şşırıyorum. Kaç kilosun canım
crazymommy Eksijelibon Kaç kilosun 😂 kilolularda mı belli olmuyo zayıflarda mı onu anlamaya çalışıyorum 😂
crazymommy Sermec27 Zayıflarda neden daha erken çıkıyo mantığı anlayamıyorum tam tersi zaten göbeği olan insanlarda bide bebek şişkinliği olunca daha çok belli olmaz mı 😂
_brcu88_ crazymommy 21 haftalık oldum ben hala daha çok aşırı büyük değil 😂dışardan gören çocuk senin nerende diyo 😂🤣
pandasever Aaa122 yanlışınız var kilolu insanlarda daha geç belli oluyor karın zaten kendi karınları da olduğu için
PervinY crazymommy 16. haftada sabah bi uyandım karnım kocaman pantolonlar olmuyor neye uğradığımı şaşırdım 😂 nasıl bi anda büyüdü anlamıyorum 😁🥲
Goksu2023 PervinY ayyy al benden de o kadar aynısı 👏👏 kilolu hamile kalmıştım ben ondan mı acaba diye düşündüm
Bet1 crazymommy ilk hamileliğimde 23 24 gibi belli olmaya başladı ikinci hamileligim bunda da 22 gibi belli olmaya başladı