Emira Gamze612 rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin sanada guc kuvvet versin insallah gercekten moralim alt ust oldu cok asagida dogum kanalina girmis basi dedi acilma yok ama vajinal bir ilac verdi erken dogumu engellemek icin sanada verdi mi
Gamze612 Emira aminn insallah canim allah sana da saglikla kucagina almayi nasip etsin 🙏 Crinone jel kullaniodum canim vajinal yoldan Bi de kasilma olmasin diye nidicard ve magnezyum kullaniodum
ozgeya Gamze612 ben normal doğum yaptım canım bir sıkıntı yaşamadım,doğumdan sonra da geçti zaten bütün ağrılar.
Mel53 Gamze612 öncelikle çok geçmiş olsun, rabbim korusun inşallah. Ben bişe sormak istiyorum, bu konularda aşırı bilgisizim. Erken doğum riskiniz olduğunu nasıl anladınız? Rutin kontrole gittiğinizde doktor bişeye bakarak mı söyledi
Zhraaltun Mel53 canm benim vajinam cok argriyodu yuruyemiyodm aglicak duruma geldi doktra soyledm boyle die hemn gel dedino seklde anladi bebek cok assgi inms dedi
Zeliha66 Gamze612 ayy canım haftan faln cok güzel bende görürüm insallah o haftalari benimde 3mm acilmam ve hunilesmem vardi progestan ile pruloton depot kullanıyorum acılmam kapanmis serviks uzunlugumda 35 ama yinede korkuyorum erken dogum olur diye
Gamze612 Zeliha66 35 iyi bi deger canim ben 21 ile hastaneye yatmistim.. ama yine de dikkat et yorma kendini. Ben yolculuk yaptim 30 mm den 21 e dustu.. insallahh senin bebegin de vaktini bekler, konus onunla gelmek yok erkenden de 😍
Beriliko İlk kızımda 27 den 36 ya kadar yattım 36 da yürüyüşlere başladım 39+.5 te de normal doğum yaptım
Gamze612 Beriliko esim yurtdisina gitti is icin. Pazar donucek. İnsallah senin gibi benimki de sabirli olur babasini bekler🙏
Tugbakalenci Gamze612 açılmanız ne kadardı . Bende 20. Haftadan beri yatıyorum açılmam 28mm di hunileşme vardı . Progestan fitil kullanıyorum . Şuan 31+5 olduk . 20. Haftada baş aşağıya döndü 2 hafta önce doktor çok aşağıya gelmiş dedi. en büyük duam Allahın da izniyle 38. Haftayı görsek. 27. Haftadan beri nst ye giriyorum . Yatış poziyonundan dolayı benimde bel ağrılarım oluyor . Zorlanıyorum zaman zaman yürürken
Emira Tugbakalenci rabbim swninde yardimcin olsun hayirlisiyla kucaklarimiza alalim agriyi gectim piskolijik olarak insan uzuluyor tedirgin oluyor
Gamze612 Tugbakalenci 25+4 te 2 cm acilma vardi ve rahim agzi boyum 21 mm ydi.. hastanede acilma kapandi ama rahim agzi boyum ayniydi.. yatarak 25 mmlere yukseldim.. ama tuvalete dahi kalkmadim, yatakta surgu verdi annemler altima 1 ay.. 3 ay da kendim kalktim.cok sukur 37+5 olduk.. ben benim kizin kafasini hic yukarda gormedim. Ayrintili ultrasonda da kafa asagidaydi zor inceledi doktor hala kafa asagida artik kanala girmis hatta.. kafa asagida olmasi erken dogacagi anlamima gelmiyo canim. Ben 25 haftadan beri hop oturup hop kalkiorum dogcak korkusuyla ama bugunleri gorduk..
Deki ben de 24 haftadan beri yatiyorum su an 29 haftadayim serviks kisalma var ve bebek asagida ben de hareketlerinhep alt kisimda hisediyorum bide bugun bebegim hep sol tarafta vurdu normal mi acaba bir kac gun once kontrol vardonhersey normal yatmaya ve progestana devam dedi.
Gamze612 Deki benim kizin pozisyonu hep ayni. Tekme yedigim yer de ayni, hickirdigi yer de. Benimgibiysr seninki de hep ayni yerden hareket ediyordur canim. Onemli olan hareket ediyor olmasi
Deki Gamze612 benim de oyle hep sol kasik sagvtarafta cok az el hareketi gibi hisediyorum bide basi asgida oldugu icin hep alt kisimda baski var ins biraz daha idare ederiz ama asagida tasimak cok zor ben hic gobekten ust hareket hisetmedim karnim bos gibi migdeyr dogru Allah yardimcimiz olsun
Zeliha66 Gamze612 zaten babasıda bende öyle diyoruz erken gelme vaktinde gel diye. Hayirlisi olsun insallah vaktinde gelsin bütün yavrular🙇♀️
Denizkum Gamze612 canım endişelenme vücut Doğum pozisyonu alıyor kalçalar açılıyor ben yatmadığım halde son ay hiç yürüyememiştim adım attıkça kalçamdan çok şiddetli ağrı oluyordu sürüklüyordum ayağımı doktorum bana öyle açıklama yapmıştı yani yatmakla alakalı bir durum değil Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻
Gamze612 Denizkum aci her iki bacakta ilsa anlicam da benim hep yattigim taraftaki bacakta oldu, ondan yatmaktan oldugunu dusundum canim. her turlu agriya raziyim o yeterki saglikli olsun.. yatmaktan bi kemigime falan bisi olduysa nirmal dogumda bi sikinti yasarim diye korktum .. doktorun oyle dediyse demek ki normal.. acilarla bekleyise devam🙈
Denizkum Gamze612 aksine doğumunun kolay olacağına işaret bence bende öyle olmuştu senin dediğin gibi benimde tek bacaktandı vebin şükür 5cm hastaneye gittim hiç ağrı Yok 9 cm suyum patladı sancılarım geldi hepsi 1 saat sürdü anlıcağın kalça yapın müsait bence seninde 👍 açılman kolay oluyor bu durumda Rabbimr avazda kurtarsın inşallah 🙏🏻
Gamze612 Zeliha66 esim is icin yurtdisina gitti, gitmeden tembih etti ben gelmeden dogma kizim diye ama bu sefer laf dinlemicek galiba.. butun ayaklarim sisti, dogum belirtisi sanki oyle diolar🙄
Yarenelibol Bacaklarım morarmıs gibi yürüken hertarafı acıo yatmaktan son haftalar nasl yürücem bilmiyorm 31+0😪