berra-ksrdemir2001 Kizlar 19+4 haftalık hamileyim 19 haftaya girince kızımın hareketlerini gissetim.Ama dünden beri biraz durgun hissetmek için uzanıyorum hissediyorum normalmi sizce ben biraz endişelendim.😔
alisko berra-ksrdemir2001 hareket ediyordur fakat bu haftalarda her harektini hissedemeyebilirsiniz duraklamalar olabiliyormuş :) yine de içiniz rahat etsin derseniz doktora görünürsünüz
ZeynePerolLl berra-ksrdemir2001 bende 19+5 oldum hareketlerini gece uzanırken daha net hissediyorum hem küçük ya daha ondan anca kelebek uyuyormuş hissi veriyor normal bence
Esrafatih01 berra-ksrdemir2001 bu haftalarda çok normal 20 den sonra biraz daha duzene girer büyük ihtimal uyuyordur
Esraferhat36 @“berra-ksrdemir2001” tatlı bişeyler yiyip sol tarafa uzanın hissedersiniz inşaallah . Hissetmezseniz de doktora gidin
Duyulurum berra-ksrdemir2001 24′e kadar hissetmediğim günler oldu. Hatta iki üç gün hissedemediğim de oldu. Normal bir durum
berra-ksrdemir2001 Hepinize teşekkür ederim.İcim rahatladı biraz Çarşamba günü randevumuz var zaten bakalım inşallah bı sorun yoktur
Elifeski22 berra-ksrdemir2001 ben o haftalar da hissedemiyordum anlam veremedim 24+1 haftalık oldu şuan net hissediyorum dışardan bile belli oluyor uzanınca tatlı yiyince hareket ediyor sende dene sıkıntı etme haftası küçük olduğu içindir yada uyuyordur 😊