Rabja Herkeze merabalar hali hazirda kulladiginiz memnun kaldiginiz kesin Al dediginiz bi epilator varmidir acaba yazarsanz cok sevnrm...
AygyulSina Rabja ben suan Philipsin epilatorunu kulaniyorum cokda memnunum set olarak almistim ben 2 yil once falan halada bir sorunum yok https://www.teknosa.com/urunler/120210178/philips-hp642201-satinelle-epilator linkteki urunun aynisi var bende sadece set bendeki cimbizi falan var icinde isikli falan
Gamze612 Rabja benim epilatorum 15 senelik falan hala yeni modellere tas cikartir.. philips marka.. su an bisi olsa model bilmem ama kesinlikle philips alirim.. alamadigi en ufak kil yok.. agdanin asla alamayacagi tum tuyleri aliyor
Rabja AygyulSina ya canim baktim bende kullanim alani sadece bacak yaziyor genital bolgeye kullandinmi hic fiyati dusindigumden daha makul ama iste esas genit al bolgeye lazm bana
Rabja 1850 cok tesekkur ederm ilgnz icin genital bolgede herhangi bi sikinti oluyomu kullanimi rahatmidir acaba
AygyulSina Rabja ben genital bolge icin kulanmiyorum sadece bacak icin kulaniyorum ama kutusunun uzerinde bikini bolgesi koltuk alti ve bacak resmi vardi. Yalanda soylemis olmim kulaniliyor diyerek
1850 Rabja ozel baslığı var o bolge ıcın oyuzden sıkıntı yaşamadım😊ama ben genelde genıtal bölgeye agda bandı tercıh edıyorm
Arzumirac En güzel rowenta kesinlikle ve kılı kökünden alıyor döküyor azaltıyor her markayı kullandım denedim ama kaç senedir rowenta da sabit kaldım üstüne başka tanımam tabiki firma herkese göre göreceli
Arzumirac _RainBow istediğin modelini kullan genelde dermatolojik oluyor cilde zarar vermiyor ep7244 ep8441 bunları alabilirsin başlıkları daha rahat
Sulemrahkuzey Braun silk epil 5 kullanıyorum hatta yeni aldım bende post açmıştım bu konuyla ilgili brauna karar verdim 🙈