Merhaba kızlar 38+5 ile 1 cm açıklığım ile sabah saat 11 de hastanede yatışım yapıldı planlı normal doğumum.Saat 16 ya kadar ağrılarım çok hafifti hareketler edebiliyordum 16 sonrası açıklığım 4 cm oldu doktorum muayene sırasında suyumu patlattı ve ondan sonra sancılarım artmaya başladı saat 17 gibi sancılarıma dayanamadım ve prenses doğum yani(ağrı kesici anestezi belden aşağı uyuşturularak yapılıyor) istedim ama doktorum 6 cm açıklık var az kaldığı için anestezi doktoru olmadığını söyledi ama ben asla bu sancıyla doğuramam deyince kalçadan ağrı kesici yaptı ve ben o saat itibariyle uyudum saat 20 de doktor kontrol ettiğinde yatakta doğuracaktım hemen çatala alıp 4 ıkınmayla bebeğimi kucağıma aldım 3-4 adet sadece dikiş atıldı.Avrasya hastanesi Atilla okur doktorum iyi ki tercih etmişim yazılanların aksine çok çok babacan ve kesinlikle normal doğumu destekleyen biri mizacı herkese uygun değil ama sağlık açısında kesinlikle tercih edilmeli.Doğum yapacak anneler lütfen o ana odaklanın bebeğiniz kucağınıza alınca ağrı denilen şey gerçekten yok oluyor şok oldum çataldayken o yüzden ağrınız varken sadece bebeğinize odaklanın