Busramomy Deletedmom_85 bende çok severim bugün de biraz bulantım ve ağrım var canıma.minnet bildim 😂
Siracinannesi Deletedmom_85 sarma dolma yapmak istiyordum ama anneme oturmaya geldim eve geçene kadar geç olur yarına kaldı 😂 hazır döner faalan alıp pilav üzeri döner falan yaparız artık 😂
Deletedmom_85 Siracinannesi takılma kızz tek canları sağolsun yeter Gurbet bazen iyidiirr özlesinler azıcık 🫠
Hazalaskin Deletedmom_85 tencerede tavuk but patates soğanlı yemek pirinç pilavı roka salatası yada cacık ona emin değilim
Elif949494 cahilelafanlatamazsinyorulmaa bende bi ara kızıldım ama havlular kızıl oluyoru sürekli akıyordu nasıl başaçıkıyosun
hunilimom Deletedmom_85 normal erişte hasliyorsun soğuduktan sonra yoğurt istersen sarımsak tuz onu biraz açıyorsun suya erişteyi de üzerine koy soğuk su ekle çok sulu seversen su koy daha yok köyü kivam dersen ona göre ayarla üzerine bı nane pul biber tereyağı ohh mis 😂 yazın serin serin harika oluyor
miniskesi Deletedmom_85 biber dolması mercimek çorbası 😄 iş sonrası bunları uydurabildim daha pişecek de yiycez çok açım 🥲
busragil Deisy_60 Tokat🤗 Annem Alpudere, babam Silis. 15 sene olmustur gitmeyeli gormeyeli, Bursa dan orasi uzak ya gidilecek yol degil😄 Annem babam da burda, Tokat memleket olarak kaldi işte