mehtap_28 35+1 haftalık hamileyim 25. Haftamdan beri kanama ve lekelenmem var sezaryen doğum istiyorum buna rağmen doğrum çatı muayenesi yapacağını söyledi gerekli mi sezaryen olanlar çatı muayenesi yaptırdı mı çok korkuyorum yaptırmak istemiyorum😥😥😥
Atlarlayasayan mehtap_28 ben yaptırmadım ilk doğumumda doktorunuza korktuğunuzu söyleyin bence hiç zorlamasın ne gerek var ki sezeryan da
Oznr mehtap_28 valla ablam 2 cocuk dogurdu ikisi de sezeryan oldugu icin yapılmadı.hatta alttan muayeneden cok korkar hic kontrolu olmadi Zaten gerekte yok belliyse.
Mila_01 mehtap_28 canım bana da 35. Haftam da bakacak açılma var mı diye tedbir amaçlı bende sezaryen olacağım
mehtap_28 Atlarlayasayan sanırım bana normal yaptırmaya çalışıyo o yüzden yaptırmicam bende bu muayeneyi
mehtap_28 Tosbik Hay Allah ım bu benim doktorum neden istiyor valla anlamıyorum ya kime sorsam yapmadı diyo
Tosbik mehtap_28 valla bacım bnde anlamadim sana neden ypiyor. Sezryen istedigini blmiyormu ki 🤔 belki de normal ypcan saniyordur
Yaso Benim 2.doğumu olcak 36. Haftamda yani geçen hafta yaptı bebek kanala girmiş açılman varmı diye bakcam dedi. Korkulacak bişey değil.
mehtap_28 Yaso nasıl yapıyor peki aferdersiniz biraz açık soruyorum ama doktor hiç bilgi vermedi 4 parmağıyla içeriye bakıyor diyen var doğru mu
mehtap_28 Mila_01 Gerçekten mi benim doktor da mı ondan yapıyor acaba bilemiyorum acayip korkuyorum bu çatı muayenesinden afedersin 4 parmağını da içeri soktuğunu söyleyen duydum😥😥😥
Mila_01 mehtap_28 yok yaa ben iki parmak diye biliyorum ama sana tavsiyem düşünme bende ilk duyduğumda baya bi şok olmuştum ama sezaryen olan bir kaç kişiden daha duydum rahatladım düşünmüyorum öyle veya böyle olacak
Yaso mehtap_28 jel sürüyor ve 4 parmak değil o açıklığa göre bakıyor 2 parmağıyla jel sürdüğü için zaten acı hissedilmiyor.
mehtap_28 Mila_01 valla doğum yaklaştıkça her şeyi düşünüp kafaya takar oldum hayırlısıyla bi doğursaydık 😳😳