Roses44 Servikal Birde kasılma önleyici bir sürü ilac kullanıyorsun umarım küçük bir gaz sancisidir ve o rahatsız ediyordur seni ama sıkıp bırakma gibi sancı canım düzenli şekilde gelirse ona dikkat et bence vakit kaybetmeden git
Servikal Roses44 doktora gitsem ne yapacakki şuan iyiyim yarım saattir girmedi ilaçtan sonra bakayım gelirse yine gideyim
Roses44 Servikal İyi öyleyse canım kendini takip et çok sıklaşirsa durma hemen git serum falan takarlar biraz rahatlatır
Servikal Roses44 aynen bakayım canım uğura gidincede sekreterleri kalabalık sıra yok filan diyorlar çekemiyorum artık onları şuan iyiyim
Roses44 Bende hiç doktora gitmek istemiyorum fobi gibi birşey oluştu bende kızlar su zamana kadar 50 kez gitmisimdir devletin aciline hiç gitmek istemiyorum o yüzden hafta sonu ve resmi tatilleri hiç sevmiyorum.
Roses44 Servikal Diyorum ya bende artık fobi gibi birşey oldu yüz ifadem değişiyor gidince ama ne yapacaz mecbur.bizim durumumuz birde farklı daha sık gitmemiz gerek.Ben her hafta gidiyorum birde uzak
Servikal Roses44 bende öyle randevuma bi gün günün de gitsen ağlayacam hep bi sıkıntıyla 😅artık sinirden gülüyorum halime çok şükür yine diyorum sayılı günler gecer
Roses44 Servikal Evet öyle canım 3 günde bir gitmisligim oldu o günde acil serklaj oldum gitmesem bebeği kaybedermisiz. o yüzden bizim küçük de olsa ağrıları dikkate almamız lazım