Roses44 Berras Bende de oldu canım içinden sanki iğne batiriyorlar gibi oluyor hala bazen oluyor yani benim acil serklajdi senin önlem amaçlı yapılmış ama yinede dikkat et canım eğilme ağır kaldırma zor bir süreç bizimkisi Allah yardımcımız olsun
Roses44 Deletedmom_50 Aynen artık vermek istemiyorum çok da zorluyor lavaboda zaten oda ayrı mahvediyor idrarı ne Zaman versem vajina üstünde bir ağrı oluyor.Cunku veremiyorum kolayca zor oluyor
Deletedmom_50 Roses44 Allah yardımcın olsun canım kız bende artık git gide zorlanıyorum uyku halindeyim bu ara sürekli bide bel ağrısı oluyo yatağa yatınca anlıyorum normalde ağrı hissetmiyorum da
Deletedmom_50 Roses44 27+1 canım.bsnim.karnim doğum yapacak gibi maşallah beni çok zorluyor yattığımda bile zor kalkıyorum.
Roses44 Deletedmom_50 Masallah aramızda bir şey yok canım senle bende 27+5 im benim çok yok biraz sivri duruyor Allah’ın izniyle 34 u gorecez hoca 28 den sonraki hedef 34 dedi canım bol bol dua edelim inşallah
Deletedmom_50 Roses44 inşallah canım.benim.hayirlisi ile zaten senin hunilwsme olmasa zamanını bile görürsün
Roses44 Deletedmom_50 Evet tek problem o hunilesme Perşembe günü gideceğim belki bir mucize olmuş kapanmistir inşallah.Bebek hareketleri canını acitiyormu çok geriyor kendini benim bebiş çok hareketli
Deletedmom_50 Roses44 kuzu benim.plwstwnta önde olduğu için hafif hissediyorum dışarıdan belli oluyo hareketleri ama canımı yakacak kadar hissedemiyorum ve tepik attığı gayet belli maşallah
Roses44 Deletedmom_50 Bende 26+6 gittiğimde tam 1000 Gr dedi aşağı yukarı dedi kesinlik veremiyor doktor ölçerken
Deletedmom_50 Roses44 bilemem valla benimki hep net söylüyor ama ultrasondan ultrasona değişiyor kilosu