Minik-3 Merhaba arkadaslar bebeğim yüzüstü duruyor henüz 3 aylık hamileyim herhangibir sakıncası var mı doktor bu konuyla ilgili birşey demedi ama sizde de aynı durumu yasayan arkadaslar var mı yorum almak isterim
cansuugur-35 Minik-3 benimkide her doktora gittigimizde yuz ustu duruyor. Hatta zar zor yuzunu donuyor. Ama cok sukur gayet saglıklı her seyi. Sanırım öyle rahat ediyor🤷🏼♀️
Tugraseda Minik-3 gayet normal bende 2 kere farklı zamanlarda gittiğim kontrolümde yüz üstü yattığı zamana denk geldim. Sıkıntı olsa doktor uyarırdı
Yenibirannee Minik-3 benimkide oyle hatta benimkinin başı midemin altındaymış tam secde eder gibi duruyor iki eliyle suratını da kapatıyor gizemli 😁😁😁 doktorum gayet keyfi yerinde dedi 4 gün önce kontroldeydim 21 haftaligim 🤗
Minik-3 Zeynepozcan ilk defa böle bi duruma şahit oldugum için tuhaf geldı bana sizlere de sormak istedim sadece
Minik-3 cansuugur-35 cok sevındım sağlıkla dünyaya gelmeleri dileğiyle 💕tesekkur ederım yorumunuz için
ilkmommylikheyecani Canım o da bişey mi benim bebe kafası aşağıda ayakları hava dikmiş duruyor doktor görünce şok oldu sonrada bir güldü ama hiçbir zararı yokmus nasıl rahatlarsa öyle duruyorlarmış
Minik-3 ilkmommylikheyecani maşallah iyi olsunlar da yeterli ilk hamilelik olunca acemilik yaşıyorum ☺️