Ygllll Can isminde çocuğunuz tanıdığınız var mı? huyu suyu hakkında fikirlerinizi paylaşabilir misiniz 🌼💞
Amineazra Ygllll bir tanıdığımız var çok sessiz sakin biri annesine düşkün çok da edepli ve saygılı bir de yemek yemeye aşırı düşkün annesi bu durumdan biraz şikayetçi:))
Burcum Ygllll oğlum olsaydı Can koyacaktım ismini. Ben seviyorum Can ismini. Bence karakter olarak da iyi oluyorlar.
Edaozkan Ygllll can ismini tavsiye etmem bi hocam anlatıyordu can ismi cinlerin babası anlamındaymış ama tabi ki siz bilirsiniz
1anne2bebek__ Ygllll Canım benim valla bende mutlu oldum🫶🏻😘😍İnşallah sağlıkla gelir yavrularımız. Kaçıncı haftadaydın sen 🤍benim hep içimde Can ismi vardı içten içe. Eşime bıraktım kararı o da Can olsun dedi. Sadece doktorum dikkat et yediklerine kilolu doğacak kızın böyle değildi dedi bana. Amineazra da yemek yemeye düşkün dedi 🤣 valla korkuyorum kilolu doğarsa doğumda zorlamasın beni 😀😀
Cnskrrsln 22+2 haftalık hamileyim, oğlumun ismi Can olacak :) çevremizdeki tüm Can’lar çok sakin ve çalışkan umarım nasip olur 🙏🏻😇
Amineazra 1anne2bebek__ hadi ya tevafuk mu oldu 🤭 çok iştahlı benim tanıdığım can tabi kilolu mu doğmuştu bilmiyorum şimdi 15 yaşında vardır böyle heybetli bir çocuk maviş beyaz tenli :) inşallah çok kolay doğum nasip etsin Rabbim size
Buketterenn 1anne2bebek__ ay benimde ikizlerim olacak erkek ikiside sağdaki Can olsun diyordum hep ve sağdakide diğerine göre daha kilolu 😂
Ygllll 1anne2bebek__ vallahi inşallah kilolu olmaz ama yemek konusunda pek maharetsiz vakitsiz ve iştahsızım bizim evde büyüyecekse kilo almak için olağanüstü bi durumu olması lazım 🤣
1anne2bebek__ Amineazra Amin inşallah canım benim.Benim de kuzum bana çekmiş beyaz tenli. Eşime de diyorum ki bir de oğlumuz doğuyor mavi gözlü oluyormuş. Benim babamın gözleri mavi🤣 bakalım beyaz tenli maviş olursa seni bulacağım 🤣🤣🤣🤣 Sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah hepimize bi anda fırt diye doğuralım 🤲😀
1anne2bebek__ Buketterenn yaaa 🤣😆 kızım 38+2 de 2900 doğdu. Oğlum da 36. Haftada 2900 dedi doktorum. Şimdi 39+3 pazartesi bakalım ne diyecek. Sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah hepimize canım benim. İkizin diğer adını ne koyacaksın 🫶🏻🤍
Amineazra 1anne2bebek__ ayy amin amin hepimize 🥰🥰 evet inşallah mavi gözlü olur bekliyorum güzel haberlerinizi o halde 🤗💕🌸
1anne2bebek__ Buketterenn maşallah maşallah 🧿 rabbim hayırlı iyi evlat eylesin size. Hayatları boyunca hep bağları kuvvetli olsun. Sağlıkla huzurla bereketleriyle yaşasınlar 🫶🏻🤲
Buketterenn 1anne2bebek__ yaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun 💕 sizde kızınızı oğlunuzu sağlıkla büyütün inşallah 🌸
1anne2bebek__ Ygllll ben kızıma neler yaparım ama zayıf yemez çok zorlandım hala da öyle fazla fazla vermem ama zor yemek yer. Yiyen çocuk bana denk gelmedi diyorum. Ama inşallah bu da obez olmaz 🤣