yinehamile Daha önce 50 mg yaptırmıştım ama 50 ile 75 referansı farklı oluyor galiba anlayanlar bir bakabilir mi, çok yorgun olduğum için henüz sonuç göstermeye gidemedim. Açlık 71.1 1.Saat 140.4 Saat 139.1
Bet1 yinehamile referans aralıkları bu şekilde çıkıyor benimde açlık biraz yüksek çıkmıştı ama çok sorun olmadı
evrem321 yinehamile her hastanenin referans farklı oluyor ama gebelikte ilk 1 saat 140 baz alıyor doktorlar
birannis_ yinehamile aynı bende 75 yaptırdım kendi doktorumda dahiliye de aynısını söyledi sınır 140 dediler hatta ben 50 mg sınırı 120 biliyordum yanlış biliyormuşum demekki
yinehamile birannis_ teşekkürler canım, 33 haftalık hamileyim bu ikinci yüklemem, ilki 153 çıkmıştı, doktor değiştirince testi tekrarlamak istedi zaten yaklaşık 2 aydır diyet yapıp dikkat ediyordum.
birannis_ yinehamile rica ederim 🌸 bende öyle şimdi endokrin bölümüne gideceğim Salı günü oraya yönlendirdi suan kendim dikkat ediyorum kilo almamışım bakalım Salı günden sonra ne olacak dr bide kilo almayacaksın dikkat edeceksin çok kilo almışsın dedi bakalım zamanla göreceğiz artık 😇
yinehamile Badem_gozlum_ alisko birannis_ Bet1 çok teşekkürler arkadaşlar zaten doğuma az kaldı, doktor tam sınırda dikkat et dedi, bende daha önceden diyetisyenin verdiği diyete devam edecem🌸♥️
Fdmk yinehamile ekmek olarak hangisini tercih ediyorsunuz diyette ve öğünleri nedir ekmeğin kaç dilim yiyorsunuz acaba
yinehamile Fdmk su bile içmedim, ekmek olarak tam buğday, kepekli ve çavdar kullanıyorum, şuan evde değilim annemlerde kaldım gidince sana liste atarım
Hilalozkurt9 75 mg yüklemede sınır 180 denildi bugün yaptırdım daha 2. Saatede sınır 150 denildi 50 gramda 140 deniliyor
yinehamile Hilalozkurt9 öyleyse bende şeker falan yok, 75 mg yükleme de 1. Saat 140 çıktı doktor tam sınırdasın dedi 🤷🏻♀️
yinehamile Mediha99 gösterince banada ne dediğini yazarmısın yukarıda arkadaşın birine 75 mg da sinir 180 demişler bana 140 dediler, sana diyecekler acaba