2melek1anne Hanımlar 35 haftalık hamileyim bu benim ikinci gebeliğim ilk doğumum normaldi aslında doğumdan korkmuyorum beni korkutan o çatala çıkıp inmek ondan iğreniyorum sizce Hanımlar bu korkumu nasıl yenebilirim sabah akşam onu düşünüyorum 😳😐😐
Hizligonzales 2melek1anne korkudan ziyade igreniyorsaniz normal acikcasi bende normal dogumda en cok tiksindigim o olmustu hatta en son ebeme kizmistim yeter artik cek ellerini tum ozel alanimi ihlal ettin diye🤣 napsin oda mecbur yani normal dogum bu hatta sonrasında bana kimse dokunmasin istiyordum afedersin tecavuze ugramis gibi esimden bile nefret ediyodum dokundugu zaman. Ama yapacak bisey yok dediğim gibi mecbur olmasi gereken bisey sonuçta cocuk ordan cikacak bakmak zorundalar kendinizi cok ona odaklamamaya çalışın sadece bebeginizi kucaginiza alacaginizi dusunun bebege odaklanın.
Nergiz1 Bende kendimi kastım ama doktor hala normal yapacaksın diyip duruyor devlet hastanesi olduğu için sezeryanı seçme şansım yokmuş istek olamıyormuş..
2melek1anne Hizligonzales çok teşekkür ederim güzle dusunceniz için bende ilk doğumumdan sonra öyle oldum eşim bana yaklaşmasıni dahi istemiyordum