mmeliikee Kızlar normal doğum hep 38 den sonra mi oluyor yoksa 36 37 vs de olabiliyor mu ? Hep okuyorum 40 oldu gelmedi 39 oldu gelmedi hep böyle mi oluyor acaba 🤔
Yagmure mmeliikee 36dan sonra her an olabilir bebiş ne zaman isterse o zaman gelir sağlıkla doğsun inşallah
Hizligonzales mmeliikee vallw bebege bagli o 35te gelende var 40haftayi gecirende oglumu 38 +3de dogum yaptım ins buda 40i bulmas 38 de falan gelir hic sabrim yok beklemeye🤣
mmeliikee Yagmure Amin hepimizin inşallah ben alışveriş için sordum da odasını falan yapmayı düşünüyorum erken mi bilmiyorum ki 22 haftadayim 25 gibi yapmayı düşünüyorum sizce ideal mi 🤔
mmeliikee cokkasmabeabi Erken olanlar hiç bahsetmemiş genelde geç olan doğumları görüyoruz 🫶 Sağlıkla Allah analı babalı büyütsün inşallah
Yagmure mmeliikee benim bebişin beşiğiyle dolabı hazır yakın zamanda da bebek arabasını alıcam bence büyük parçalardan başlayabilirsin maliyeti yüksek şeyler olduğu için
mmeliikee Yagmure Bende öyle düşünüyorum gelmesi dizmesi boyasiydi halisiydi derken 35 hafta olur sonra oturur bebeği beklerim