PrensinibekleyenAnnee crazymommy sordum canım herkes işine baksın dedi ne yazdiysak.ona baksın mevcut dedi bende götürdüm öyle verdim kağıdı acaba labaratuvari mi arayıp sorsam.pazartesi.
crazymommy PrensinibekleyenAnnee Sonucun gelsin canısı bakalım bi belki labaratuvar değerlendirmiyodur. Riskli çıkarsa ozaman sorarsın şimdi gerek yok bence. Ne zaman yaptırdın ikili testi
PrensinibekleyenAnnee crazymommy ay riskli cıkarsa hic ogrenmiyim daha iyi bunu öncesinde sorsam aslında içim rahatlardi dur sana kağıdı atacam
crazymommy PrensinibekleyenAnnee Aklı olan yaptırmaz bu ikili testi tamamen ihtimaller üzerine olan insanı tedirgin etmekten başka bi işe yaramayan saçma bişey, çok isteyen fetal yaptırmalı bence bütçesi varsa. Bu benim ilk hamileliğim cahilliğime geldi 3 gündür tıp kitaplarından tezlere kadar herşeyi okudum öğrendim 2. Kez hamile olsam yaptırmayı asla düşünmüyorum
PrensinibekleyenAnnee crazymommy bende ikilemde kaldım gittim yaptırdım saf gibi acaba sonucumu almasam 
crazymommy PrensinibekleyenAnnee Ayyy yenimahalleyemi gittin bende 2 hafta sonra oraya randevu aldım hemde bu adama 😂😂 ters biri mi? Çokk eksik bilgi yazmış bu arada sigara önceki hamilelikler burun kemiği hepsinin yazılması lazımm. Ense kalınlığın çok güzel 🥰
crazymommy PrensinibekleyenAnnee Benim şuanki aklım olsa almam, boşuna bebeğimi üzdüm. Meraktan çatlamazsan alma 😂
PrensinibekleyenAnnee crazymommy çok iyi bı doktor canım o yönden güvenle git tereddüt etme heryerini ayrı ayrı gösteriyor bana bebeğin gayet sağlıklı dedi cinsiyetini bile dedi o boş olan kısmada bandrolumu yapıştırdım ben en iyisi labaratuvara sorayım vardır onunda biseyi 😁
crazymommy PrensinibekleyenAnnee Yaa daisly var burda o önermişti bana da baya övmüştü bende ona aldım ama tuba çatma diye bir doktorda var o ikisi arasında kararsız kaldım onuda çok övmüşler 😅
PrensinibekleyenAnnee crazymommy yok bu doktor gerçekten iyi canım bende ilk kez gittim ama beğendim kim devlette 12 13 haftada cinsiyet der o dedi. Heryerini gösterdi ayrı ayrı ikili için ayrı ultrasyona radyolojiye gitmiştim oranın ölcumlerinden ziyade bide ben bakım ilk kez geldiyse. Dedi
crazymommy PrensinibekleyenAnnee Ay tamam ozaman 😍 belki banada cinsiyet söyler gittiğimde 14 haftalık olucam İnşallah. Ultrasonu güzel mi bazı hastanelerin aşırı eski hiçbişey gözükmüyor
BurcuArya35 Cgllay ben dediğimde biraz kızdın bana ama değerin canını sıkmadan içini rahatlatsin diye söylemiştim. Devlet hastanesinde göstersen sonucunu amniyosentez önerirler inan kuzum gene en güzeli yaptirabilirsen Fetal DNA
Cgllay Op. Dr. Banu Çiftci biliyorsunuzdur, kitabını almıstım ben şimdi aklıma geldi hafta hafta gebelık ile ilgili bilgiler vermis vs. Sizde okuyun diye sayfanın resmını cektım insallah birazcıkta olsa iciniz rahatlar sizlerinde 🤲🏻❤️
Sip85 Cgllay yaş faktörü çok önemli bişey değil korkmayın. Bana da 37 yaş riski var dediler ama test sonuçlarım ikili testte de detaylıda gayet normal çıktı.
Cgllay Sip85 tesekkür ederim ❤️ fetal dna yaptırdınız mı peki ben cok ikilemde kaldım yaptırıp yaptırmama konusunda
Cgllay Sip85 yaş faktörü dışında gebelik ilerledikce beta hcg degerinin düsmesi gerekırmıs sanırım benım düsmemis yanı ilk defa duydum bilmiyorum inanın insanı allak bullak edıyolar valla
Sip85 Cgllay hayır yaptırmadım. İkili test ve ayrıntılı ultrason yaptım o kadar. Genetik test önerdi doktorum 6900 TL idi eşim yapalım dedi ben gerek duymadım