Sibelsibos myangelson hiç bir şeyim düzgün olmaz benim hiç bir şeyim üstelik HCG ben istemedim iki doktorda kendi istedi şu hastnede istediler dedim olsun ben burdada istiyorm dedi normlade ben istesem yapmazlar zalımı. Doktorları 🤣🤣
Sibelsibos myangelson valla sabırlı insana hayranım azcık o sabırdan bana da gönder kurban olayım 250 300 gram valla 😄😄ne gelirse başıma bu sabırsızlıktan geliyor 🤣🤣
myangelson Sibelsibos sabirdan ziyade garanticiyim biraz adet gecikmesini beklerim illa hatta şöyle 3-4 gün gecikecek öyle test yapcam
Sibelsibos minipanda yarın sabah alayı. Artk çünkü ayıptır söylemesi ben çok sıvı tuketirin suan idrar bembeyaz çıkıyor 😄🤭
Sibelsibos Melek__55 aha işte ben kanka buldummu benim gibileri buluyorum çok şükür hiç şükayetçi değilim bu arada😘😘😘😘😄
Melek__55 Sibelsibos bende ya heycan oluyor ovulasyon testi işini de çok seviyorum her gün heycanla test yapyorsun piki görüp bıraktım sıkılıyorum şimdi jsksksksksk😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂
Sibelsibos Melek__55 ya ne güzel dimi gebelik testinde çift çizgiyi göremeyince psikolojik destek ovolosyon 😄😄
Sibelsibos myangelson maşallah valla ben her konuda aceleciyim valla deniyorum sabır etmeyi olmuyor 🤭napayım rabbimde beni böyle yaratmış bu saatten sonrada zor sabır bende alışmadık dötte don durmazmış misali🤣🤣
Sibelsibos ferhpnar 1 tane ovolosyon var bazı bacılarım adete yakın yap dediler gebelik testi içinde erken biliyorum olmazsa dediğin gibi sıvı almadan bide deneyeyim 🙏😊😘