beyzanurk2502 Nidaylmz ben 32 den sonra iki haftada bir gittim şimdi 36 nın içindeyim bu hafta gittim haftaya bi daha gidicem
Portredekitirtil Nidaylmz doktorunuz özelde mi devlet mi? Bende 27 olacam bana bile ayda bir az gibi geliyor 20 gün ideal gibi sizin haftalarda ise 15 günde bir görmesi daha mantıklı
Merva95 Nidaylmz bu sabah kontrole gittim 32 bitti 2 haftada bir görüşcez artık 36da çatı muayenesi yapıcaz nstye bağlancaksın dedi
tubimom Nidaylmz ben dün gittim 29 haftaligim 32de gel bir daha dedi sanırım ondan sonra daha sık çağıracak o ışığı aldım 😀
Aysenur-2019 Nidaylmz 32 de cagırdı nst ilk çekildi 34 de gel dedi 34 de gittim 36 da gel dedi devlet hastanesi takipliyim özele de gidiyorum arada
Nidaylmz Aysenur-2019 benimki özel olacak bir de ne bileyim inanmak istemiyorum ama bu olanlara başka seçeceğim de yok keşke olsa
Youngplanner Nidaylmz gerekli görmüyo bazı doktorlar herşey yolundaysa. Ben 29 da gittim bide 32 de çağırdı sonra ne yapar bilmiyorum
Nidaylmz Youngplanner Bunca doktorun gerekli görüp tek benim doktorumun görmemesi beni üzdü açıkçası 😂🥺