Likayolcusu Yapın yaptırtın benim hem pcos var yüksek seviyede hem de bir tüpüm tıkalı ilaçlar tedaviler ile gebe kalabilen biriyim geçen yıl yaptırdım üzerine sülükte yaptırdım tabi sonrasında çift yumurta ikizlerine gebe kaldım herkeze tavsiye ediyorum
Hll983 Likayolcusu Bende 16 mayısta tarama hacamatı yaptırdım pazartesi de 2. seansımı yaptıracağım.Şifasına çok inanıyorum gebelik içinde aldım niyetimi.Herkese öneririm öyle güzel hafiflemiş hissettim ki kendimi terapi gibi geldi adeta 😌
Youngplanner İstanbulda yaptırabileceğimiz güvenli bir yer önerebilirmisiniz. Bebek için değil annemin çok ağrıları var o yüzden 😞
Likayolcusu Youngplanner benim yaptırdığım bayan sefaköyde yakın çevreye kendi araba ile gidiyor ben bağcılardayım eve geldi ve eli öok hafif çok memnun kaldım ben
Likayolcusu Btl_0909 belden yapıldı canım rahimin arkası oluyormuş önce normal hacamat yapıldı üzerine 3 tane sülük bıraktı onun üzerine o hafta gebe kaldım ikizlerw 🥰🥰
Youngplanner Likayolcusu bayrampaşaya gelir mi acaba doktor gibi bişeymi peki yoksa öyle normal bi kadınmı
Likayolcusu Youngplanner işinde çok ehil biri aslında yıllardır yaptığı bişey bayrampaşaya gelir diye düşünüyorum burda numara veriliyor mu ki numarasını verebilirim
Likayolcusu Hll983 aynen öyle canım benim hacamatçım gebelere yapmıyor doğuma yakın sadece doğumu kokaylaştırmak için yapyor ya gebelikten önce ya sonrası yapılıyor