YuvarlanamayanPaanda Kızlar 19-20.haftamda uzun bir yolculuğa çıkacam ve çok uzun yol yürüyecegim Allah nasip ederse 10 15 gün devamle yürüyüş içinde olacagım o haftalarda durumunuz nasıl acaba
Yenibirannee YuvarlanamayanPaanda bende suan 21 haftamdayim. Her hafta sonu yürüyorum gezmeye çıktığımda yorulunca 5 dk oturuyorum. Ilk gebeligimde de 5 saat yürümüşlugum var birde 8 aylik hamileyken 12 saatlik yolculuk yaptim tabi doktoruma danistim ben hic bi sorun yok demisti cok sukur hicte sorun olmadi 🤗🌸
Oznurdediler YuvarlanamayanPaanda 25 26. Haftalarda eşimle gezi yaptık 4 şehir ve o şehirlerin tüm turistik yerlerini gezdik girmediğim yer yürümediğim belde kalmadı resmen qsfaha hatta beni zorlayan tek şey bu süreçte ihlara vadisine gezmeye gittik meğerse 10 km uzunluğunda doğal bir yapıymis girince çıkış da sonunda ortalarında da yokmuş 12 de girip 6 ya kadar dağ yürüyüşü yapmış olduk arada dinlendim tabiki ama tek beni yoran şey oydu ama hamd olsun o tempoya rağmen çok rahat geçti 🙈❤
adatuna YuvarlanamayanPaanda 22 haftalık gebeyim bugün 7 saat yol gelip 5 saat toplantıda sunum yaptım, haftaya 8 saat yol gidip tatil yapıcam sonra tekrar 7-8 saat yol gidip düğünde oynucam😂😂 bir şey olmuyor bence rahat olun
YuvarlanamayanPaanda Yenibirannee kızımda 30 haftalıkken 2 günde 10 saatlik yol gidip gelmiştim Allah nasip ederse bunda 19.20 haftalık olacagom uzun bir yürüyüş nerdeyse 100 km gibi bir yol yavaş bri şekilde 10 15 gün sürecek insallah iyi olurum
YuvarlanamayanPaanda Oznurdediler inşallah benimkide Rahat geçer o zamana hamileliğim güzel giderse inşallah istediğim bir yolculuk böyle okudukça rahatlıyorum çok saolunn♥️
Oznurdediler YuvarlanamayanPaanda geçer inşallah hiç merak etmeyin kadın vücudu öyle harika bir makine ki ne yaparsan ona göre ayarlıyor kendini ❤ eskiden annelerimizi düşün mesela ust üste doğum yaptıkları gibi tarla işleri ev işleri hiç durmak bilmeden calisirlarmis
YuvarlanamayanPaanda Oznurdediler zaten onları gözümün önüne alıyorum gideceğim yolda Allah için güzel bir yol eminim güzel geçcecek Allah sizdende razı olsun🥰
YuvarlanamayanPaanda adatuna bencede yani oğlumda hastanede yattım hep sıkıntıydı kızımda fıldır fıldır gezdim insallah buda güzel olur🤣🤣