HaticeNur16 İlişki üzerinden 12 gün geçti evde test yaptım çok silik şekilde hayalet bir çizgi çıktı 14 gün geçti kan verdim sonuç bu hiç anlamıyorum yani yükselebilir mi çünkü çok fazla belirti hissediyorum yada kesinlikle negatif mi. Şuan yok diye kendimi inandırdım ama bedenim farklı söylüyor. Doktorum da haftaya tekrar bakalım belki geç döllenme yumurtlama da olmuş olabilir dedi ama benim pek ümidim yok bu ay https://mutluresim.com/image/nge5jC
Sibelsibos HaticeNur16 ben 1 hafta önce verdim aynı gün bi hastanede 2 birinde 3 çıktı ama benim çok çok erkendi doktor adeti bekle değişiklik olucakmı bakalım dedi ama normalinde bu değer negatif
HaticeNur16 Sibelsibos anladım canım teşekkür ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun 🥰🌸
Sibelsibos HaticeNur16 daha varmı bilmiyorum ama belkide yoktur daha doktora tekrar gitmem lazım canom 😘😘
HaticeNur16 Sibelsibos vardır inşallah gecikince git ama yani gereksiz stres olup üzülüyoruz boş yere ama işte şu sabırsızlık olmasa
Yusufayazin__annesi Sibelsibos benim adetime 4 gün kala midem rahatsız diye doktor Beta baktirmis 0.2 çıkmıştı bugünde kadın doğumcu aldı 2 çıkmış 5 Haziran adet günüm
Yusufayazin__annesi @HaticeNur16″#p28091518 0 di 2 çıktı bilmiyorum beklicem adet olmm gerkeirdi normwlde adet günüm 2 gün öne cekmeli oluyordu