zeynepharun Kızlar son adet tarihine göre 10 haftalığım. Doktor 2 hafta sonra ikili tarama için gel dedi. Ama ultrasonda 9 haftalık çıktı. 3 hafta sonra mı gitmem lazım sizce
mucizemizibekliyoruzz zeynepharun son adet tarihi baz alınır. zaten 11-14.haftalar arası yapılıyordu sanırım bu test 2 ya da 3 hafta sonra gidin farketmez ki her türlü tutuyor haftanız.
Minkanne payidar Esraserpil mucizemizibekliyoruzz AlininAysesii Kızlar ben doktora gittiğimde 13+0 olcam ikili test yapılmadı daha ama yapılır demi 11-14 hafta arası geçmemiş oluyor sonuçta ?
Esraserpil Ultrason yanılabiliyor ikili test 11 ve 14 hafta arasi yapiliyor zaten git canim bir sorun olmaz.
zeynepharun Esra7261 son adet tarihime göre 10 haftalık gözüküyorum. O yüzden 2 hafta sonra dedi. Ama ultrasonda 9 haftalık gözüküyo. 1 hafta geriden geliyo. O yüzden
zeynepharun Elizveannesi Esra7261 Ultrasona bakmadan önce dedi. Ultrasondada 1 hafta geriden gelince acaba 3 hafta sonra mı gitsem dedim. Doktora sormayı unuttum kızlar
Elizveannesi zeynepharun zaten 11-14 araı yapıldığı için siz Dr ne zaman dediyse o tarihte gidin. Her türlü yapacaktır ☺️
AlininAysesii Son adet tarihi baz alınmıyor, ben de 10. haftadayım, doktor 2 hafta sonra ikili test yaptırmamı söyledi. Son adet tarihine göre 11 haftalığım, onu baz almadı.