Asu33 Nazlim29 Görev nedeniyle doğuda olduğum için fazla birşey almadım memlekete gidincd artık bez,zıbın,şampuan alıp koymayı düşünüyorum erken belki ama burda birşey olmayınca çok hevesliyim birşeyler almaya 😄
NurdanHakan Nazlim29 ben mayıs 1-2-3 gibi ama henüz hiçbişi almadım Almayıda henüz Düşünmüyorum çünkü 20 Haftaya kadar kız die beklediğim oğlum olacağını öğrendim 🙂 o yüzden tam netleşmeden cinsiyetimiz son aylara kadar beklicem
CeylinEsila Nazlim29 1 mayıs benimkisi. Annem ev taşıycak doğumdan öncede benim ev işleri var. Biz başladık. Beşiğini hallettim. Hastane çıkışları tamam. Kıyafet biraz aldık. İndirimdeyken bebek arabasınıda aldım. Eşimde yurt dışı daydı oda biberondur kıyafettr getirmişti. Şu sıra ara verdim eksiklerimide sonra tamamlıycam
MerveKya Asu33 valla bende daha pek bir şey almadım ama yavaş yavaş başlamak istiyorum kıyafet değil de diğer küçük büyük eşyalarını
AsiaAisa 26 mayıs Doğum yurtdışında yaşıyorum hava şartları belirsiz burda hastane için 50 cm tulum aldık yazlık kışlık zıbın falan , tam olarak başlamadım 1 ay sonra odasını falan yapmayı düşünüyoruz Allah herkesin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin 🙏🏻
idemTapnar Sezaryan olduğu için 15 mayıs. Bende dayanamayıp tulum biberon battaniye küçük parçalı herşeyi alıyorum. Odasını diğer büyük malzemeleri son ayda yaparız inş
Esratek Cinsiyetimiz 20 haftada değiştiği için emin oladım hala bisi almadı ayrıntılı ulturasyondan sonra ins yavaş yavaş basliycam
BebegimiBeklerkenN 21 olduk bizde kısmetse 22 mayıs da doğum ufak tefek şeyler aldım daha tam alışveriş başlamadı battaniyesini ördüm oğlumun
Busraaras İyi geceler herkese benimde tahmini 15 mayıs ama bizimki erken gelir diye düşünüyorum belki mayıs başı 🤷🏻♀️ Ben şimdiden beşiğini uyku seti bornoz takımı nevresim takımı banyo seti ufak tefek 7 8 adet zıbın bi kaç tane alt ve üst çorap falan aldım ve ana kucağı mevlüt kıyafeti alt değiştrme yastığı örtüsü emzik zinciri isimli yastığı isimli tulumu gibi kombin hazırlatıyorum çiçekli hepsi isimli olarak..fotoğrafçımız bile hazır şimdi sırada baby shower malzeme hazırlıkları ve dolabı bebek arabası ve biberon seti gibi şeyleri kaldı bakmayın bu kadar şey aldığıma şimdiden çalışıyorum çalışıyorken kimseye muhtaç olmadan yapmaya çalışıyorum inanın eksik bitmiyor al al bitmez pıtırcıklara 🤗
Deryara Bizde 11 mayıs daha hiç birşey almadım Allah’ın izniyle bugünler de başlayacağız anca bitiyor malum son aya girdiniz mi insan dışarı çıkmaya korkar inşallah hepimiz hayırlısıyla bebişleri kuçağımıza alalım 😌💎💎💎
gulanne 13 Mayısa hayırlısıyla kızımızı bekliyoruz. Sadece hastane çıkışı ve bir kaç zıbın aldım. Biraz daha bekliyorum kıyafet için. Ama bebek arabası ve park yatak araştırıyorum şuan. Çünkü ara renk alıcam bej rengi falan.
OglusumuBeklerken Bizimde mayis 6😇 kiyafetleri tamamladim battaniyelerini aldim kalin ince digerleri icin simdilik beklemekteyiz😊😊
FerhanSerkanEilmez Biz bayağıı pratiğiz sanırımmm az kaldı bayağı hallettik ihtiyaçlarımızı Sponsor anneannemiz oldu Bende çalışıyorum👩🏻💼 Hayat yeni nesile güzell Çekirdek ailemi seviyorum👱🏻♂️👶🏻🤰🏻 Geniş ailemi seviyorum👵🏻👴🏻 Hepinizi çok seviyorum Bebişlerinizi daha çok 😊😊 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🤲🏻 Mothercare seni de seviyorummm 😍😍😍😍😍
Annesed Yarın 24 haftalık olucaz mayıs başı doğum olucak inşAllah hediye kıyafetler oyuncaklar emzikler 🙈Biz sadece nevresim takımı ve bez aldık 👪🙏