Dmrsm Kızlar iki ay sonra tüp bebeğe baslicam insllah ama prolaktinim bugün baktım 22,19 çıkmış acaba çok mu yüksek bu değerle hamile kalabilir miyim bna biraz yüksek geldi ama
Nur_50 Dmrsm Canım stres uykusuzluk çok etkiliyor benim 28 çıkmıştı sonra dahiliye gittim düşmüş çok ani yükselip düşen bir değer
8143 Dmrsm çok yüksek değil canm maden suyu incir bunlardan uzak dur yükseltiyor bunlar ama aslan pençesi düşürüyor arastirabilrisin
Dmrsm 8143 kuzum vallahi bilmiyorum doktorlar bı değişik ya sinir oldum şu an bu hormona aylardır oluyor bu aralar yumurtlama zamanım değerlendircektim ama bu hormonun böyle olması bütün enerjimi aldı doktora yazayım bakalım bı hep bu değerler çıkıyor tam sinirda
8143 Dmrsm evet tam sınırlarda ama stres yapma takma kafana dediklerimi yeme içme bı sknti olmaz inşallah sen değerlendirmeye bak boşver her doktor farklı söylüyor benim bı 37 sonra 46 oldu daha sonraki dede 35 di ilaç başladım düştü çok skur 0.83 e düştü geçen ay 2 kere adet oldum hormon düşünce
Hayal23455 Merhaba benim de prolaktin 79du 8li dostinex içtim . İlacım bitince kan verdim adetliyken. 1,44 çıkmış normal mi sizce ? Yarın doktorla görüşeceğim