Gulnar_Sattarova 06072018 tam olarak hiss edemiyorum desem😅 sadece sırt üstü uzandığımda sanki kalp atışı gibi hareket hiss ediyorum. 10cu haftada zaten pek bir şey hiss edilmiyor. En erken 16cı haftada hiss ediliyor diye biliyorum
Neslihannd 7+1 aşırı halsizlik var onun dışında allaha şükür hiçbir şikayetim yok kasıklarımın ağrısı geçt sayılır inşallah böyle devam eder tabi aşırı aşırı tatlı krizlerini saymazsak 🙈🙈 canı deli gibi çikolata çeken var mı acaba benim gibi
MrsSena Neslihannd benimde canım sürekli tatlı ve çikolata çekiyor paket yiyecekleri yemek istemiyorum ama çikolatayada hayır diyemiyorum
imrn_smsk Bceylan İlk ultrason randevumda çıktı zaten çatı muayenesi yaptı doktorum yaklaşık 10 haftalıkken ilk randevuma gittim☺️
Hulyaerol Canansbnm aynen neyse olumsuz düşünmeyelim rabbim bilir 😊🌸rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Canansbnm Hulyaerol bakalım yarın kan vermeye gideceğim artış olmuş mu 2 gün önce gittiğimde 65.1 olmuştu kan vermeye gittiniz mi
Bbuusra busrayldr23 5. Haftaya kadar çok iyiydim. 6. Haftadan itibaren bulantılar başladı. 8. Haftayı geçtik. Kusma ve bulantılar arttı. İnşallah sizde olmaz. 2 aydır yemek yapmıyorum. Mutfağa adım atsam kokuyor.
_mooom busrayldr23 6+3 bugün kalp atışını duyduk çok şükür ama sarı lekelenmelerim beni çok endişelendiriyor benimle aynı durumda olan var mı ? Progestan verdi dr inş düzelir
Nurss55 _mooom bende Salı günü gidicem kalp atısı için benimde sarı lekelenmem var Protestan kullanıyorum inşallah hızlı bi şekilde geçer 🙏☹️
YesimAykut _mooom bende progestan kullanıyorum kanamam oldu düşük tehlikesi varmış. Rapor verdi doktor 7 gün evde yatayım diye inşallah bu süreci atlatırız
Havva_aymiram Selcanunal2004 ay bnde 7+5 oldum iki ci gebeliğim bunda aşırı bulandtim ve kusmam var bel ağrısı çok şiddetli ins böyle devam etmez😑
Duygu_nur52 Lou evet bendede kese gözüküyor ama haftaya gel kalp atışlarını duyarsın dedi korkuyorum bi yandan
sersss busrayldr23 biz de 5 haftalığız kasık ağrılarım geçen hafta daha fazlaydı şimdi bir belirti yok ama ayakta çok durunca iş yapınca bel ağrısı oluyor
8mucizem8 2_evlatyolda her insanın yapısı farklı ayrıca hamilelikte kusmak mide bulantısı çook normal hangi hafta olursa olsun çevremdekiler bile bana hala devam mı ediyor benimki çok rahat geçiyor diyorlar yada bebeğin kız olacağını falan söylüyorlar bence gayet normal şeyler bunlar sonuçta hormonumuz değişiyor inşallah sağlıkla kucağına alırsın herşeye değer minnoşlar için güzel anne 💞
Defneaslan Lamiya02 kusma ve mide bulantısı için prilam kullanabilirsin. doktor tavsiyesiyle kullanmaya başladım ben çok iyi geldi
Mutluanne-23 busrayldr23 Bende 9+6 yım şuan bı sıkıntım yok sadece iştahım aşırı var hep bişeyler yemek istiyorum normal mi acaba 🙈😁
Anne1-9 Mutluanne-23 Merhaba bende 9+2 yim aynı dert bende de var sürekli bişeyler canım istiyor Başkada Bi belirti yok bazende korkuyorum Sizde de oluyor mu korku
2_evlatyolda 8mucizem8 amin inşallah canım benim aynen öyle belki bi uydurma ama benim bi oplum var hiç bulantım olmadı kızımda dedim ya 27 haftaya kadar devam etti canları sag olsun cefasıda sefasıda tabikide olcak 💖 💐