Bekledigimmucizemm busrayldr23 merhaba bende 4 haftalık daha çok yeniyiz rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
Seherkoseler Ayfer_kaya76 tüketiyorum erik özellikle canım çok istiyor asla tatlı şeyler yiyemiyorum düşüncesi bile midemi bulandırıyor
Hilalshnn busrayldr23 benimde 5 haftalik kasık agrilarimdan baska bir sikayetim cok çok şükür inşallah sağ salim kavuşuruz bebislerimize
Hilalll0 6+4 teyim özellikle sabah ve akşamları midem bulanıyor 2 gündür sabah akşam kusuyorum bi an önce geçsin istiyorum
Zekiye45- Selammm kızlar bende 9+3 haftalıkım benimde halen dha miğdem bulanmıyor şükür çok rahat geçiyor hamileliğim kasık ağrısı arada oluyor ama okadar şiddetli değil kendimi hamile gibi hissetmiyorum inşallah böyle devam eder🥰🌸
YuvarlanamayanPaanda busrayldr23 6 haftalığım 1 hafta geç döllenme bel sırt ağrım birse öğürme o az oluyor başka belirtim yok
Selcanunal2004 busrayldr23 7+3 olduk Ara ara kasık ağrım dışında çok şükür bende iyiyim çalışıyorum Bulantım hiç olmadı aksine aç boğaz birsi oldum 😅
Havva_aymiram Selcanunal2004 ay bnde 7+5 oldum iki ci gebeliğim bunda aşırı bulandtim ve kusmam var bel ağrısı çok şiddetli ins böyle devam etmez😑
iremce_seyler busrayldr23 kuzucuğum hayırlı olsun öncelikle bende 14 haftalık hamileyim. 6 haftadan sonra bulantılar başlıyor. Şükür bende de olmadı sende de olmaz inşallah 🙏 ama bende tiksinmeler başlamıştı hala geçmedi 🤦🏼♀️
Melekinderin Bende 9 haftalık ama karın alt bölgesinde hafif kramplı ağrılar hissediyorum ve inanılmaz göğüs ağrısı yaşıyorum halen 2. Gebelik 11 yıl arası var ilkinde hiç birseyim olmadı bu biraz farklı olacak sanırım sağlıklı olsunda çekeriz artık 😎
Eminefe38 busrayldr23 öncelikle tebrik ederim umarım sağlıkla kucağına alırsın 🥰 öğrendiğimde 4 haftalıktı şuan 8+4 üz herhangi bir bulantı mide sorunu vs yaşamadım umarım sende sorunsuz devam edersin benim de tek belirtim ara sıra kasık batması ve uykuya düşkünlük bunun dışında herşey normal ❤️ sadece cinsiyet çok merak ediyoruz 🥹😂
Tulipia busrayldr23 5 haftalıkken aşırı kasık ağrım ve iki gün lekelenmem oldu dinlendim kendimi zorlayacak şeyler yapmadım doktor kontrolüne gittim gayet iyi yaşadığın şeyler normal dedi şu an 8.haftadayım bulantım geçen hafta başladı ve gün geçtikçe artıyor sanki neyseki hala bi şeyler yiyebiliyorum
Sevgi2605 busrayldr23 Bugün 7+1 olduk senin gibi başladı sadece kasık ağrısı vardı adet sancısı gibi ama bugün bulantım başladı halsizlikte cabası.. sizde de oluyo mu öyle kolumu kaldıracak halim yok sanki çok yorgunum gibi
Eliifim3454 Sevgi2605 bende 7+1 im hamile olduğumu öğrendiğim günün ertesi günü başladı bulantım halsizlik hasta gibiyim aynı hala devam ediyor hiç bitmicekmiş gibi 🥺
bu_partideyalnizsin busrayldr23 dur daha çok yenisin bulantılar kendini ilerleyen haftalarda gösterecektir 🥲 ben de daha çok tiksinme oldu bulantidan ziyade
Tgbayc Bende 5+5 şu an. Göğüslerim çok hassas ve kasıklarımda ağrılarım oluyor henüz bulantım başlamadı☺️
seizetheday busrayldr23 5+6 uygulamaya göre ama bence 1 2 hafta geride olması gerekiyor belirtim yok şuan ilk gebeliğimde de yoktu hayırlısı bakalım
1s1e1d1a_ busrayldr23 bende ilk ayimda kasık ağrısı çekmiştim ve herhangi bir bulantı sorunum yoktu 2.ayın ortasından sonra başladı bulantılarım şuan 10 hafta 4 günlüğüz halada devam ediyor
MerVe39- 5+4 üm bende de kasık ağrısı oluyor ve cok gazım oluyor. Bulantim yok şuan inşallah olmaz da