Gultenaslan_27 Esrac96 sen bu süreçte kimseyi dinleme canım ağrıları inmezse doktoruna görün en iyisini o sana söyler ztn
Ebrukanik5553 busrayldr23 gözünüz aydın inşallah olmaz benim 6. Haftada başladı ve hiç bir şey yiyemiyorum şuan 10+4 bulantı ilacı içmeme rağmen kötüyüm geçmesini bekliyorum ☹️
Mutluanne-23 Bsrslr ben 5.haftadan beri kullanıyorum doktorum 12.haftaya kadar hatta hamileliğin bitene kadar kullanabilirsin dedi
Negerek busrayldr23 bende 5 haftalık hamileyim gögüs hassasiyetim var ve kasıkta ara ara sancı yaşıyorum sadece :)
Hicooo Arzukamerbabur aynısını bana da dediler bebek ve kese gelişmemiş başka doktora gittim ultrasonda bize kalbini izletti 11 gün sonra bizde gidicez inşallah hayırlı haberler alırız 🙏
Emire01 Bende 9+3 le merhaba diyorum. Mide bulantısı var yemek yaparken maske takıyorum. Kasık ağrısı ara ara oluyor. Bugün de baş dönmesi eklendi. Neden bilmiyorum. Herkes bebeklerini sağ sağlim kucağına alır inşallah 🤲
Mnz Beta hcg değerleriniz nasıl benim bir hafta önce 60 çıktı bugün 2040 çıktı böyle bir şey yaşayan var mı
eflinmira_1 Kızlar 9+6 oldum bir haftadır bir şeye canım sıkılınca aşırı baş dönmem oluyor ayağa kalkamıyorum nerdeyse yaşayan var mı bu durumu
Mnz Baharkvsrdag her gün değil iki günde bir iki katı oluyormuş doktor yaptığı hesaplamada 500 olması gerekiyor demişti internette araştırdım üzüm hamilelik diye bir durum varmış bunlardan mı kaynaklı acaba
Gulnar_Sattarova 06072018 tam olarak hiss edemiyorum desem😅 sadece sırt üstü uzandığımda sanki kalp atışı gibi hareket hiss ediyorum. 10cu haftada zaten pek bir şey hiss edilmiyor. En erken 16cı haftada hiss ediliyor diye biliyorum
Busraaa1014 Seymannee Aynıyızzz 😍 Bugün bizde şükür keseyi gördük iki hafta sonra çağırdı doktorum inşallah saglikli şekilde kalp atışlarını duyarız 😊
Eli-93-87 Merhaba yeni anne adaylarından biriyim🖖🥰 yemek borusu yanması yaşıyorum iki gündür, çok fena bir şeymiş bu ne kadar daha sürer acaba 😱
Melekdrmzn Uygulamaya göre 4hafta 6 günlük ulturosanda kese gözükmedi henüz kanda bthcg 2062 çıktı dünden bu yana sarı akıntım desem bilemedim çok oluyor normal mı 😕
anneoluyoruuumm16 busrayldr23 deme kız öyle. Hemde öyle diye diye 7+2 de bir bulantı başladı 13 haftalık oldum daha çekiyorum. Aciller serumlar falan çok kötüydüm. İnşallah bulantin olmaz inan insanın gebelik hevesi bile kalmıyor. Şimdiden ikinciye tövbe ettim 😂