designermoms Pisilianne parol içiyorum yarım saatte etki ediyor ya da sıcak duş 🥲 çok kötü ama yatamıyorsun oturamıyorsun süründürüyor
Pisilianne designermoms öyle valla ya uykuya hasret kaldım . Rabbim kolaylıkla sağlıkla kavuştursun hepimizi 🥹🤍
Sumeyra93 Gezgin1Anne Bana da de quarvein sendromu dediler baş parmaklarım bileğim hareket etmiyor :( atelle bantlarla dolaşıyorum siz nasıl bir yol izlediniz? (32 haftadayım)
Aygl61 27+5 den selamlar 😅 sürekli idrara çıkma isteği sağ el parmaklarımda uyuşma hamileliğe bağlı karpal tünel sendromu dışarı çıkıp yarım saat yürüdüğümde bile ayaklarım ağrıyor 🥹 uykuya geçişte oğluşum kıpır kıpır 😇😂 sürekli bir sağa bir sola yatış yorumlara göre bunlar iyi günlerdi 🤣 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım da varsın çekelim napalım🥹
EmineSerdar Hira22mehdi 36 haftalık olduk ayak şişmesi mide yanması 3. Trimesterde zorladı bide hamileliğimin başından beri kalça ağrısı zorluyor
Havvaca Hira22mehdi 30+6 dan selamlar 💞 Nefes nefese kalma Yatakta sağa sola dönerken bıçak saplanır gibi felaket his Hapşırınca bebek alttan fırlayacak korkusu 😂 Uyurken bile yorulma Sıcak 😅 Mide yanması Kasık ağrısı Bol bol şelale gibi akıntı Aynı anda karnının 10 yerinde tekme hissi 😂 Yürürken ortadan ikiye ayrılan bel ağrısı 😂 Alyansım olmuyor diye kocadan yeni yüzük isteme 😂 Trimester girince biraz şey ama sonra alışıyorsun ahahhahahaha
BBeeBBeeKKoo Havvaca benimde çok akıntım var sıvı üstü peynir kemiği gibi bazen sarı sıvı gibi olması beni korkutuyor sizinki nasıl acaba iki gün önce kontrolüm vardı herşey normal sıvısı da yeterli dedi ama ben yinede korkuyorum 😔
Esrahmet Hira22mehdi sık gidilen tuvaletlere,bel ve bacak ağrılarına ,acayip mide yanmalarina ve deli gibi terlemelere hazırlıklı olmalisin 😁😁
Nazliannesi Haftadan selam 👋🏻 uykusuzluk en büyük problem saat gecenin 02:00 olmuş ben hala yatakta dönüp duruyorum. Sabah uykusunu çok sevmeme rağmen hiç uyumadığım halde 04:00/05:00/06:00 gibi uyanıyorum ve bir daha asla uyuyamıyorum 😫Vajina bölgesindeki kemiklerim ve kuyruk sokumum da çok ağrı oluyor. Oturduğum yerden zor kalkıyorum 63 kilo olmama rağmen 🤦🏼♀️bir de tabi bıçak saplanıyor gibi oluyor . Onun dışında sıkıntı yok korkutmak gibi olmasın 😂
newmom07 30+4, çatı ağrısı, meme ucu yanması, rahat uyuyamama :) çok şükür rabbim isteyen herkese nasib etsin. 1 ölü doğum yapmış anne olarak herşeyine razıyım 🥹❤️🤲🏻
Nerfemm runkli0606 bende aynı sekilde ilk oğlum 17 yasinda bu supriz oldu ve yas ilerledikce daha zor herşey gibi o zaman cekmedigim agrîları zorluklari simdi çekiyorum bel agrisi kalça agrisi sağ sol yatarken kalçam agriyor gece elli kere wc kalkiyorum daha 29 haftalik
1prensesimm Hira22mehdi 1 ve 2 gibi rahat gecmiyecegi kesin canım bende öyle umut ettim de olmadı 😂 kasık ağrıları, uykusuzluk, mideye tekmeler, mide yanmaları,10 dk bir lavabo ihtiyacı vs😂😂🙈🙈🙈🙈
Nazlicannn196 Ecehannn Ağustosun sonu doğumum ve Adana da yaşıyorum şimdiden çok zorlanıyorum burda yaz çok sıcak geçiyor 🥵
Ecehannn Nazlicannn196 bende sırf doğum yapmak için Temmuzda gelmiştim Adana’ya 😅 eylülde doğdu oğlum 🥵 çok iyi anlıyorum seni yani 😅
denizaleyna Hira22mehdi 31. Haftadayım aşırı ödemliyim ayakta çalıştığım için sanırım inşallah haftaya doğum iznine çıkıyorum 🥹
Busralparslann Merhaba ben de 32. Haftamdayım karın sertleşmesi oluyor ara ara sizlerde de oluyor mu?
gizem_zybk Busralparslann oluyor canim olmaz mi toplanıyor hatta bi yere bazen karnımın şekli değişiyor doktoruma sordum ben öyle olunca dinlen dedi bol su tüket bide magnezyum de iyi geliyormuş ama doktoruna da bi danış canim tabi 🫶
mrymnr123 subatmasali bende olmadım 2 kez sağlık ocağı aradı gelip olun diye. Şart bir şey değil olsa tartışma konusu olmaz herkes yaptırırdı. Biraz da gelenekçi düşünüyorum sanırım analarımız olmuş mu kafasındayım. Ne kadar az dışarıdan müdahale o kadar iyi.. mottom bu.
Nazlicannn196 Ecehannn yaşanacak yer değilde kısmetimiz böyle napalım sabrediyoruz yavrum doğunca isilik olmaz inşallah diye dua ediyorum 😅