Nerfemm İlk defa uyandığımda sağ elimde şişlik vardı sol elimde bisey yok. Bunu yaşayan varmı 29 haftaligim daha
minikoannesi123 Nerfemm sabah uyanildigi zaman el şişliği çok normal. Benim de 30. Haftalardan itibaren belirli aralıklarla oluyor 35 oldum bu aralar daha da arttı hem el hem ayak
Feyzaclk Nerfemm ben de ellerim şiş uyanıyorum bi kaç gündür 33. Hafta. sonra geçiyor. Tansiyon takibi de yapıyorum evde
Naznaz123 Ben varım sağ elim hep şiş uyanıyorum 35 haftadan bu yana ama senin ki biraz erken başlamış benim perşembe haftaya doğumum var
Nerfemm Naznaz123 sag tarafimdan uyandim wc icin bi baktim elim şiş diger elimde bisey yok. İlk defa boyle bisey yasiyorum bende bugun doktora gidicem sorucam zaten
Nerfemm minikoannesi123 benim sadece sağ 3limde var suan hafif indi ama uyandigimda daha kötüydü bugün doktora sorucam
Naznaz123 Nerfemm sor bakalım ne diyecek ben gerek duymadım çünkü gün içinde iniyor tansiyon yok tahlilller ve bebek iyi olunca üstünde durmadım açıkçası
Ecrinimsenam Nerfemm merhaba uzun zaman olmus ama ayni durumu yaşıyorum sadece uyandıktan sonra sağ elde şişlik var solda hiçbir seyvyok