Kubracns 36+3 haftalık hamileyim yirmilik dişim fena şiş ağrıyor uyutmuyor ne yapmam lazım parol içtim faydası yok acil öneri acil acil ‼️
Selcan21 Kubracns Aynı dertten muzdaripim parol hiçbir şekilde fayda etmiyor sarımsak ezip koydum inşallah faydasını görürüm sende bir dene istersen
Daisy0000 Kubracns Karbonat ve tuzla gün içinde 4-5 kez gargara yapın ,bende 36dayim 20lik diş belasi bende de var.. Dişçi bişey yapamayız doğuma kadar sabredeceksin dedi 🥲 Eğer yanağınız şiştiyse apse yaptı demektir,apse yaptıysa Augmentin 1000ml yazarlar
Fatmayagiz Karanfil varsa karanfili iyice ezip ufacık bi tülbent gibi bişeye sar dişinin oraya koy. Karanfil yağı da çok etkili ağrı kesici ama gece olduğundan bulamazsın sabah bulursan kesinlikle tavsiye ederim. Gebelikten dolayı bişey kullanamıyoruz çünkü
AsyaLina55 Saat 3 den beri uyuyamiyorum bnde dis agrisi cekiyorum 10 gundur neredeyse dolgu yparlarmj acaba sakincasi varmıdır
hilalaldemir44 AsyaLina55 3üncü aydan sonra yapıyolar iki gebeliğimdede iki diş çektirdim bir dolgu bir kanal tedavisi
mrsperaa Kubracns bende 35 haftalığım ve bir aydır bu ağrıyı çekiyorum artık kafamı vurmak istedim duvarlara hiçbir müdahale yapılmıyor. Dişlerinizi fırçalayın tuzlu suyla gargara yapın gün içinde bol bol ve karanfili ezip oraya koyun. Size yemin ediyorum ki bunları yaptım ordaki enfeksiyon geçmiş Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum 🙏🏻
Daisy0000 Kubracns Apse yaptıysa zaten antibiyotik kullanmanız lazım, yoksa iltihabi bebek için daha zararlı. Yanağınız şiştiyse apse var demek oluyor
Fatmayagiz @Kubracns Bir sakıncası yok diye biliyorum alerjik bünyeniz yoksa tabi. Yinede doktorunuza danışın isterseniz iyilik yapalım derken kötülük olmasın☺
Kubracns Fatmayagiz yok çok şükür öyle bi alerjik durumum hamileliğim boyunca çok kullandım antibiyotik faranjitim yüzünden bugün bi sabah bi akşam iştim biraz indi şişliği gibi inşallah tamamen geçer 🤲🏻
Beyazeller Kubracns Evde varsa ağız bakım suyuyla çalkalayın , uyuşturuyor . Benşm hemen geçiyor öyle