Cemre55 Kızlar devlette bebeğimin kalp atışını eşimle beraber dinleyemiyor muyum? İçeri hiç erkek giren görmedim. Özele mi gitmek gerekiyor
bdenerigokce Cemre55 nazımın geçtiği bi doktor buldum devlette çok şükür 3 doktor değiştirdim anca buldum ama değdi, 2 sn de olsa aldı Allah ondan razı olsun🤲🥰
Gzm2781 Cemre55 bana göre özel daha mantıklı herseyle ilgileniyorlar ama devlette randevu almak zor doğru düzgün Bilgi vermiyolar bile
Melisa Sağlık ocağında birlikte dinleyebilirsiniz özel şart değil ama devlette erkekler içeri alınmıyor içerde başka hastalarda olabileceği için
Pamuk Melisa Sağlık ocağında 18 20. Haftadan sonra dinletiyorlar.Tabiki o cihazdan ne kadar sağlıklı dinlenebilirse.
Elif949494 Cemre55 evet yaa eşim sekreterle tartışmıştı babalar niye giremiyo diye içeriye kadınları ikişerli üçerli alıyolar burda ondan hasta mahremiyeti diye almıyolar ve çok saçma biz bi kaç kere eşim görsün diye özele gittik üç boyutlu gördü
Caterpillar Devlette özel hocaya gidiyorsan alıyorlar ben üniversite hastanesine gidiyorum özel hocaya ultrason anında içeri alıyor
_brcu88_ Cemre55 biz alanyaliyiz canım bizim buralarda devlette eş almiyolar tek anne adayı giriyor doktorun yanına