Avukatanneee Kızlar 26 haftalık gebeyim. Henüz çatlağım yok ama karnımın sağ tarafında değişik şekilde kılcal damar çatlaması oluşmuş. Karnım çatlayacak mı demek oluyor bu bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Aybarsmom_ Avukatanneee mor cizgiler seklindeyse evet çatlama başlıyor demek🥺 kendimden biliyorum karnımın alt kısmı ve belimin yan kısımları ayrıca üst bacağımın ön kısmı full çatlak da şuan 🙄🤦🏻♀️
Zehross03 Avukatanneee bence çatlak başlangıcı değil 21 +2 yim hem karnımda hem bacak kenarlarımda baya olmaya basladı varis diye geçiyor doğumdan sonra geçiyormuş çoğu
1rabiatoree Avukatanneee evet benimde aynı o haftada kılcal damarlarım açıldı 28 haftanın sonunda karnımın alt tarafı çatladı
Avukatanneee Aybarsmom_ evet mor gibi çok küçük küçük ince kılcal damarlar doktora sordum önemli birşey değil dedi ama sanırım önemli
Avukatanneee Aybarsmom_ yok çatlak başlangıcıyla aynı değil baktım internet görsellerine alaka yok yani bu bildiğimi küçük mor kolçak damarlar varis başlangıcında olur ya damarlanma o şekilde
Avukatanneee Zehross03 ayy inşallah ya çatlağa dönmesinden çok korkuyorum benimde bacaklarımda da var
Zehross03 Kan miktarımız arttığı için damarlara ağır geliyo onlarda böyle kendini belli ediyolar çatlakla bi alakası yok yani için rahat olsun aşırı bi kilo alımın yoksa tabi oda önemli 🤣
Avukatanneee Zehross03 yani 7. Aya giricem 7 kilo aldım toplamda aşırı bir kilo aşımı yok diye düşünüyorum
misssevval Bence çatlak değil, o dediğiniz ince mor kılcal damar bende de var. Onun haricinde çizik gibi bir şey oluşmuş. İkisi birbirinden farklı bence çizik gibi olan çatlak ama mor kılcal şeyler varis gibi daha çok
1rabiatoree Avukatanneee ben 6 ayına kadar bir kilo bile almadım 6. Ayın ortasından itibaren şimdi 7.5 aylık hamileyim tam 8 kilo aldım bir ayın içinde mor kılcal damarlar karnımın altındaydı son 2 haftada çatladı karnım ve ilerliyor yani aniden kilo aldım benimkisi ondan olabilir bide genle alakalı tabi annende varsa sende de oluyor otomatikman