21_kub34 Arkadaşlar gavıscon kullanıyordum bir işe yaramadı midemçok kötü benim herkes bana rennie al dedi randevuma da daha çok var reçetesiz aldım kullansam bir zararı olur mu kullanan var mı aranızda
Pinkflowers0 21_kub34 bana doktorum yazdı rennie şurup kırmızı şişede olanı. Hamilelik boyu kullanıyorum ancak rahatlıyorum 🤦🏼♀️
Failknr 21_kub34 valla bana doktor renii önermişti İlk gebelikte de bunda da kullanıyorum Günde 6 tane falan içtiğim oluyor
designermoms 21_kub34 bana da doktorum rennie duo yazmıştı onu kullanıyorum anında alıyor yanmayı boğazıma kadar çıkıyordu çok iyi geliyor
zm05 Pinkflowers0 banada doktor yazmisti bisey olmaz kullanabilirsin. mide kazinmasi icin vermisti bana sen ne icin aldin?
Pinkflowers0 zm05 bende reflü var zaten hamilelikte biraz acılı veya kızartma yiyince baya kötü oluyor 🫠
21_kub34 Failknr bana da gavıscon vermişti ama bir etkisi olmadı birşey yemediğim halde benim mide yanmam çok oluyor sabah aradım doktora söyledim kullanabilirsin dedi ama o da fayda etmiyor gece gündüz mide yanmam var
21_kub34 designermoms maalesef bana hiçbiri fayda etmiyor keşke kesse biraz rahatlarım kendime gelirim ama birşey yemediğim halde mide yanmam aşırı derecede oluyor
designermoms 21_kub34 açlık da mide yanması yapabilir Ben bugün yine şuruptan içtim çok kötüydü anında kesti🤷🏽♀️