Miamiamii Oznurdediler bende Ali Eymen koyacaktım ama Eymen çok fazla kişide var araştırdım 66 bin kişide eymen ismi var diye vazgeçtim 🥲
Oznurdediler Nur_50 tek başına Eymen daha mı iyi diyorsunuz? Aslında onu hiç düşünmemiştim çok fazla kullanıldı son birkaç senedir ama baktık karar veremiyoruz ekledim de erdem daha yakındı ama pek begenilmiyor sanırım 🙈
Oznurdediler Miamiamii aynen bizde pek düşünmemiştik ama bulamadık anlamı falan da güzel olunca seçeneklere koyalım bari dedik herkes Eymen demiş nerdeyse 😅
Oznurdediler Miamiamii yaa bende çok beğeniyorum erdemi ona çok sıcaktım aslında da kimse de beğenmiyor gibi duruyor 🙈
Amineazra Oznurdediler bence erdem ismi çok güzel ben çok beğeniyorum tek veya başka isimle de olabilir 🥰
Oznurdediler Amineazra bende çok beğeniyorum ali erdem önceliğimdi hatta ama birtek onu kimse de sevmemiş gibi😅
Amineazra Oznurdediler 🤭 olsun gönlünüze hangisi güzel geliyorsa, belki erdem le başka isim de olabilir şuan aklıma gelmedi ama Ali erdem bence hoş 🤍
Oznurdediler Amineazra erkek isim bulmak çok zormuş beh🙈 birde anlami güzel olsun güzel taşısın derken ohoo🙈 ne olabilir başka bilemiyorum ki 😅
Amineazra Oznurdediler evet ya erkeğe bulmak bana da zor geliyor ☺️ eğer erdem olacaksa belki Enes erdem, Burak erdem, Fatih erdem ve dediğiniz gibi Ali erdem 🙈inşaallah gönlünüze göre bulursunuz ❤️