Revannn Merhabalar anneler ben internet sitesinde bol bol ayvanın faydalanı okudum bununla berbaer bebeğin gamzeli olduğunu vr güzel olduğunu söylentileri var sizce doğru mu ayva yiyenler lütfen bilgi verin🙏🏻
Arzymn Revannn sadece ayva aşerdim, gebeliğim boyunca da ayva yedim , oğlumda gamze falan da yok. Hurafe bunlar.
Merve201119 Revannn Ben iki çocuk doğurdum canım ikisindede ayva çok yedim tabiki gamzeli filan olsun diye değil sevdiğimden ama çocuklarımda gamze yok ve her bebek zaten çok güzeldir ayva yemekle ilgisi olduğunu düşünmüyorum😍
Esrasgn Bende durayım şurda iki günde bir ayva yiyorum tabi mevsimi yeni geldi yeni yemeye başladım sekiz aylık hamileyim
alisaorkhan Severek yiyorum az öncede yedim buyuk bi ayva😁 ama gamze olayi tamamen yalnis bence, hem o herkese guzel sirin gozuken gamze aslinda yüz sinirlerinin yanak bolgesinde zayif olmasi nedeniyle olusuyor,sinirler o bolgese hasar gormus demekki o kadarda iyi bisey degil yani,bende kocaman var mesela
hunilimom Bende hamilelikte ayva yersen bebegin gamzeli olur diye biliyorum pazarda ilk gördüğümde almıştım hala da yiyorum valla merak ediyorum gamze olucak mi 😂
Ssseval Hadis olarak var okumuştum bebeğinizin güzel olmasını istiyosanız ayva yiyin yazıyodu bende bol bol yiyorum güzel bi oğlan çıksın diye😂😂
oglummehmedim Benim zaten oglum olucak istemez gamze falan cene gamzem var benim olucaksa cenesinde olsun karizmatik duruyo erkeklerde😁Kizlar kostursun pesinden
cemilev Evet cnm peygamber efendimiz çocuklarınız guzel olsun diye ayva yiyin demiş bir hadiste okumuştum
Havi @Merve201119 Evet, adamın biri Efendimiz sav. yanına gelip Ya Resulallah çocuklarım hiç güzel değil çirkinler diye dert yakınmış. Efendimiz de hanımın ayva ve hurma yesin buyurmuş. 🌹🌹
Merve201119 Havi bu sözü biliyorum ama ayva yemeyenlerin çocuğu çirkinmi oluyor her bebek güzeldir bana göre ve arkadaş Gamze olayını sormuş bende iki çocuğumdada yedim fakat gamzeli değiller dedim canım benim fikrim bu
BBusraa Buse01 yok yok çok yiyende de olmuyor kayınvalidem eşimde deli gibi yedim diyor ama eşim gamzesiz 😂 olacağı varsa olur yani allah onu nasıl yaratırsa öyle olur ☺️
Buse01 Revannn bnm annem yemis iki kardesimde kocaman gamze var benimde gozumun kenarinda var bitane gulunce cikiyo
Buse01 BBusraa tabi allah kismet ederse canim orasi dogruAllah nasip etmezse ayva agaci da yesen olmaz😀